Menü
Kosár

OralBiotic® - 60 Lozenges

OralBiotic® - 60 Lozenges
OralBiotic® - 60 Lozenges
8 855Ft
Nettó ár: 6 972Ft
Ár hűségpontban: 8275
  • Elérhetőség: Készleten
  • Hűségpontok: 456
  • Termékkód: 292-1
  • SKU: 2921

OralBiotic. Streptococcus salivarius tartalmú rágható tabletta

Díjak, elismerések:

 

  • BLIS K12®
  • Segít fenntartani Fül-orr-gége egészségét *
  • Gyermekeknek és felnőtteknek 
  • Gluténmentes
  • Táplálék-kiegészítő

ÚJ Felfedezés! A S. salivarius K12 baktérium egyensúlyba hozza a száj mikroflóráját

A szájban lévő számos jótékony baktérium közül a Streptococcus salivarius jellemzően az első, amely gyermekkorban megtelepszik . BLIS K12® egy erőteljes törzse a S. salivariusnak, amely rendszeres szedés esetén, „gyarmatosítja” a száj- és a torok-üreget, és így segíti fenntartani a szervezet „kapujának” természetes védekező rendszerét. * Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a BLIS K12® segít a gyermekek szájának, fülének, orrának és torkának egészségét megőrizni. *

NOW OralBioticTM Streptococcus salivarius tartalmú rágható tabletta, édesítőszerrel. Streptococcus salivarius baktériumtörzset tartalmaz, mely probiotikumként növeli a jótékony baktériumok számát, segíti a száj- és a  bélflóra egyensúlyának fenntartását. NOW OralBiotic tartalmazza a természetben előforduló probiotikus organizmust: Streptococcus salivarius BLIS K12®-t, mely klinikailag bizonyítottan támogatja a száj és a torok egészségét. Az OralBiotic sikeresen megtelepedik a szájüregben, más baktériumok rovására, elősegítve a szájüregi egészséget. Sikeresnek bizonyul a torok-, mandulagyulladás, a rossz lehelet, a szájszag kialakulásának megelőzésében és kezelésében.

A szájöblítők mind a "jó", mind a "rossz" baktériumokat kiölik Az egészséges mikroflóra a szájban megakadályozza a betegségeket okozó baktériumok elterjedését A Streptococcus salivarius, BLIS K12 baktérium törzse jótékony hatású és biztonságos gyerekek, felnőttek és idősek számára egyaránt. A S. salivarius az egyik legnagyobb számban jelenlevő jótékony baktérium a szájban, és általában az első, amit "megszerzünk" csecsemőként. Vannak akik úgy gondolják, hogy az édesanyánk első csókján keresztül kapjuk.

Tanulmányok megmutatták, hogy azok a gyerekek, akik a K12-höz hasonló S. salivarium baktérium törzzsel rendelkeznek, 50%-kal kisebb a valószínűsége, hogy olyan baktériumok elterjedjenek a szájukban, amik pl a torokfájást okozzák. Sokkal kevesebb a középfülgyulladás is (ami a leggyakoribb bektriális fertőzés gyerekeknél, és az orvosi látogatások egyik fő oka). BLIS K12 oral probiotikumot tartalmazó készítményekkel egészségesebbé tehetjük egész családunkat. A száj egyes baktériumai potenciális probiotikumok lehetnek A szájban található baktériumok potenciális probiotikumokként viselkednek a felső légúti fertőzések ellen - állítja a Milánói Egyetem kutatói és a finn Tamperei Műszaki Egyetem csapata. A kutatás olvasható volt az Applied and Environmental Microbiology című folyóiratban. Bár a belső kommunikáció a bacilusok gazdája és a mikrobák között annyira nem ismert, a probiotikumokat olyan élő mikroorganizmusoknak gondolják, amelyek az ember egészségének megőrzését segítik. Eddig a probiotikumok előnyeit elsősorban a bélrendszer szempontjából vizsgálták, azonban már a kezdeti vizsgálatok arra utalnak, hogy ezek a baktériumok hozzájárulnak a gyomor, hüvely, bőr és száj egészségének megőrzéséhez. Különösen az 5 és 12 év közöttiek főleg felső légúti fertőzések miatt látogatják a gyermekorvost. A Streptococcus pyogenes baktérium az ilyen fertőzések egyik fő oka és ezt eddig csak antibiotikummal lehetett kezelni. Egészséges önkéntesek szájából mintát vettek és két lehetséges probiotikus baktériumtörzset találtak. Ezek a Streptococcus salivarius RS1 és ST3. Miután ezeket összehasonlították a nemrég kialakított orális probiotikum prototípusával - az S. salivarius törzs K12-vel - mindháromról kiderült, hogy az emberi garat sejtjeihez van kötve és akadályozza a S. pyogenes tapadását és növekedését. Ezen felül mind érzékeny volt az antibiotikumok rutinszerű használatára a felső légúti fertőzések kezelésénél. "Azt hisszük, hogy a kiválasztott, betegséget nem okozó streptococcus egy új lehetséges probiotikum csoportot képvisel a garatbetegségek kezelésében" - mondják a kutatók. "Láthatóan magas fokon tudnak alkalmazkodni a szervezethez, valamint immunmoduláns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek."

Bővebben

Javasolt használat: Felnőttek:  1 szopogató tabletta 1-4-szor naponta. Gyermekek (2 éves kor és felett):  1 szopogató tabletta 1-5-szor naponta. Hagyjuk a tablettát lassan feloldódni a szájában és aztán nyeljük le, majd 1 órán belül, mellőzzük az evést és az ivást is. Javasoljuk, hogy a napi utolsó adag, az esti fogmosás után legyen. /ne legyen erősen mentolos a fogkrém/. Felbontás után, hűtőszekrényben tároljuk, hogy megőrizze, hatékonyságát.

Összetevők:

Egyéb összetevők: FOS (Fruktooligoszacharidok), xilit, szorbit, cellulóz, szilícium-dioxid, sztearinsav (növényi eredetű), természetes ízesítők és cékla por.

Tartalmaz tejet.

Nem tartalmaz: a búza, glutén, szója, tojás, hal, kagyló vagy dió.

Figyelmeztetés: Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed (különösen immunszupresszív gyógyszerek), vagy valamilyen betegsége van (különösen, ha az immunrendszere veszélybe kerül). Mivel egyes antibiotikumok inaktívvá teszik az S. salivarius, ezért hagyjon 2 óra szünetet antibiotikum bevétele előtt vagy után.

Ezt a terméket úgy alakították ki, 2 milliárd CFU tartalmaz feldolgozáskor.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: Felbontás után, hűtőszekrényben tartandó, hogy megőrizze az élő baktériumok számát.
BLIS K12® és a BLIS K12® embléma bejegyzett védjegye BLIS Technologies.

Gyártó: Now Foods, USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Őrizze meg szájürege egészségét OralBiotic rendszeres használatával!

Őrizze meg szájürege egészségét OralBiotic rendszeres használatával! Sokan bele sem gondolnak abba, hogy a szájüreg állapota mennyire befolyásoló tényezőként hat az emberi szervezetre, az egészség megőrzésére. Ha eddig ezzel az információval Ön sem volt tisztában, vagy tudta, de még nem találta meg azt a hatékony megoldást, amely segítségével fenntarthatná szájürege megfelelő állapotát, őrizze meg egészségét OralBiotic termékkel!

Az OralBiotic kifejezetten a szájüreg védelméhez járul hozzá, ugyanis a termék Streptococcus salivariust tartalmaz, ami pedig segíti fenntartani a terület természetes védekező rendszerét. Az OralBiotic rendszeres szedésével szinten tarthatja immunrendszerét, még azokban az időszakokban is, amikor influenzajárványok tombolnak, így semmilyen betegség nem döntheti ágynak. A rágótablettákat akár az egész család is szedheti!

Hamarosan megérkezik a hűvös időjárás, aminek velejárói a különböző, szezonális betegségek. Kezdje el időben a család a védekezést, vásároljon OralBioticot! Ha kérdései lennének a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.