Menü
Kosár

Megszűnő termékek

Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit, hogy néhány hatóanyag/gyógynövény CITES listára került.

Ezek a következők:

  • Rhodiola
  • Golden seal(kanadai aranygyökér)
  • Pygeum(Afrikai Szilva)

A továbbiakban, /visszavonásig/, ezeket a termékeket a gyárnak tilos exportálni. Ez minden olyan termékre vonatkozik, ami ezeket a gyógynövényeket tartalmazza. Amennyiben mégis megtennék, az az exportengedély megvonásával járhat. A gyár dolgozik a megoldáson.

Kiszolgálni, tehát a készletünk erejéig tudjuk az igényeket.

Adrenal Stress Support with Relora™ 90 Veg Capsules / Super Cortisol Support with Relora®  új neve
Készlethiány
Gyártó: Now Foods Termékkód: 334-4
Tisztelt Érdeklődő!A következő értesítést kaptuk a gyártól:"A Rhodiola tétel felkerült a CITES listára. Ez azt jelenti, hogy az összes Rhodiola termék exportját a kormány ellenőrzi, és speciális folyamatokat kell követni, amelyek nagyon bonyolultak. Ezért ezt a tételt nem exportáljuk, és e..
13 250Ft
Nettó ár:10 433Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 466-5
Echinacea & Goldenseal Root  100 Capsules/  Kasvirág és Kanadai Aranygyökér /szavatossági idő: 2024-01-31Díjak, elismerések:Szójamentes Diómentes Gluténmentes Tejmentes TojásmentesAz Echinacea (kasvirág) az egyik leghatékonyabb immunerősítő növény. Alkalmazható..
5 321Ft 6 651Ft
Nettó ár:4 190Ft
Energy 90 Veg Capsules
Készlethiány
Gyártó: Now Foods Termékkód: 332-6
Energy 90 Veg CapsulesMetabolikus energia és mellékvese támogatás*Díjak, elismerések:GMO-mentes Diómentes Vegetáriánus/Vegán Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes KóserMetabolikus energia és mellékvese-támogatás * A NOW® ENERGY tápanyagok és étrendkiegészítők szél..
8 430Ft
Nettó ár:6 638Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 469-0
Goldenseal Root 500 mg 50 Veg Capsules / Kanadai AranygyökérDíjak, elismerések:Szójamentes GMO-mentes Vegán / vegetáriánus Diómentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Kukorica mentesAlkalmazható influenza, megfázásos, léguti megbetegedések és a kóros állapoto..
12 376Ft
Nettó ár:9 745Ft
Rhodiola 500 mg - 60 Veg Capsules
Készlethiány
Gyártó: Now Foods Termékkód: 475-4
Rhodiola 500 mg - 60 Veg CapsulesDíjak, elismerések:Szójamentes GMO-mentes Diómentes Vegetáriánus/Vegán Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes KóserAdaptogén gyógynövényRhodiola roseaAz illatos varjúháj, vagy rózsás varjúháj ~ rózsagyökér, vagy egyszerűen csak va..
8 721Ft
Nettó ár:6 867Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.