Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

05 máj. Kulcsfontosságú tápanyagok a menopauza idején
0 226
A menopauza egy időpont, 12 hónappal a nő utolsó menstruációja után. A menopauza átlagosan 51 éves kor körül jelentkezik, de ez nőről nőre nagyon eltérő. Ez az öregedési folyamat normális és természetes része. Bár a tünetek, a testösszetétel változásai és a megnövekedett betegségek kockázata kísérheti ezt az életszakaszt, vannak olyan speciális táp..
26 márc. A paraziták elleni harc természetes módszere
0 544
A paraziták elleni harc természetes módszere:  A Green Black Walnut Wormwood Complex Liquid (59 ml) "Zöld" fekete dió és fehér üröm ComplexAz emberek évezredek óta küzdenek a parazitákkal, amelyek különböző egészségügyi problémákat okozhatnak. Bár számos gyógyszer létezik a paraziták ellen, egyre nő az érdeklődés a természetes, mellékhatásoktól m..
21 márc. A D-Mannose adagolása
0 541
A D-Mannose adagolásaA 1 teáskanál D-Mannose-t kb. ½ deci vízben (nem savas üdítőben vagy gyümölcslében) kell feloldani és meginni (enyhén cukros íz) majd várni 60-90 percet, /közben ne igyunk, hagyjuk ahatni/ Ezt követően, 1 órán belül, bőséges folyadékot inni. Ezeket a legfontosabb betartani. Mivel a D-Mannose bevonja az ott jelenlévő E.coli b..
20 márc. Magnézium-L-treonát Magtein®
0 537
Magnézium-L-treonát: Az Ásványi Anyag, Amely Megkönnyíti az Egészséges ÉletetAz egészség és a jólét elérése érdekében számos ásványi anyagra és vitaminra van szükségünk, amelyek segíthetnek a test optimális működésének fenntartásában. A magnézium egyike ezeknek az esszenciális anyagoknak, amelyek kulcsfontosságúak számos biokémiai folyamatban,..
13 márc. Hogyan segíthet a quercetin az allergiás tünetek enyhítésében?
0 779
Szinte mindenki számára ismerős az allergia kellemetlensége, különösen a pollenszezonban. Az orvostudomány sokféle megoldást kínál az allergiás tünetek kezelésére, és egyre többen keresik az alternatív módszereket is. Egy ilyen természetes összetevő, mely egyre növekvő figyelmet kap, a quercetin, amely a növényekben megtalálható flavonoid vegyület...
03 márc. Tudományosan alátámasztott R&R
0 584
Klinikai vizsgálatok a következő állítások alátámasztásáraA NOW® Sports R&R Rest and Repair a myHMB®-t, a HMB egy szabadalmaztatott formáját tartalmazza, amelyet klinikailag teszteltek, és a CherryPURE®-t, a fanyar cseresznyepor szabadalmaztatott formáját, amelyet klinikailag teszteltek.Referenciák ..
03 márc. Tudományosan alátámasztott kreatin-monohidrát
0 533
Klinikai vizsgálatok a következő állítások alátámasztásáraA  kreatin-monohidrát segíthet fenntartani a meglévő izomszövetet, támogatja a sovány tömeg növekedését és fejlődését, valamint elősegíti az optimális teljesítményt rövid intenzív edzések során*Referenciák ..
14 febr. Te, mi alapján választasz étrendkiegészítő márkát?
0 765
Te, mi alapján választasz étrendkiegészítő márkát?Annak ellenére, amit egyesek a táplálékkiegészítő ipar szabályozatlanságáról mondanak, léteznek szigorú szabályozások és törvények, amelyeket a kiegészítő gyártóknak követniük kell a biztonságos termékek gyártásához. A megbízható márkák megfelelnek (és gyakran meg is haladják) ezeket a követelmén..
31 jan. Minőség és biztonság
0 567
"Rutinszerűen teszteljük nemcsak az azonosságot, hanem a tisztaságot, a nehézfémeket, a peszticideket és a mezőgazdasági vegyszereket, valamint az esetleges hamisító anyagokat, beleértve a gyógyszereket is. Havonta több mint 19 000 tesztet végzünk a gyártás több szakaszában. Egyike vagyunk azon kevés gyártóknak, amelyek rendelkeznek ilyen házon bel..
21 jan. A NOW Foods alapértékei
0 710
Segítő kéz 1968 óta1968 óta a NOW küldetése az, hogy értéket biztosítson olyan termékekben, amelyek egészségesebb életet tesznek lehetővé, és ez a küldetés a cégünk alapértékeiben foglalható össze. MunkatársainkAhogyan a hüvelykujj elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kéz működjön, munkatársainkat azért értékeljük, mert nélkülözhetetlenek a sik..
14 jan. A Krill Olaj egyedi tulajdonságai
0 2572
A Krill Oil (NKO®) halolaj-alternatívaként ismert, amely hasonlóképpen ellátja a biológiailag esszenciális omega-3 zsírsavakat, amelyek EPA és DHA néven ismertek. A hagyományos halolajjal ellentétben azonban a krillből származó zsírsavak egy természetes élelmiszer-komplexben találhatók, amely foszfolipideket és asztaxantint tartalmaz, amelyek az NK..
14 jan. Információ a lecitinről és a foszfatidokról
0 550
Mi az a lecitin?A lecitin a zsíros anyagok egy csoportjának elnevezése, amely a leggyakoribb természetes foszfolipidekből áll, amelyek számos állati szövetben és szervben, valamint számos növényben megtalálhatók, ahol bőségesen megtalálhatók a hüvelyesekben, gabonafélékben és magvak embrióiban. A foszfolipidek a biológiai membránok fontos alkotó..
Tételek: 1 - 12 / 90 (8 oldal)