Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

27 ápr. Progesteron Hölgyeknek
0 156
A progeszteron nem oldódik vízben, csak zsírban. Ezért ugyanúgy hordozó molekulákra, zsírszállító fehérjékre (CBG) van szüksége, mint a hasonló felépítésű koleszterinnek. Ezért csak kevés szabad progeszteron  cirkulál a vérplazmában, hozzávetőlegesen 2-10%. A felesleges progeszteront a szervezet a vérrel elszállítja a májba, ahol lebomlik, majd az ..
09 márc. További információ az emésztőrendszer támogatásáról
0 254
Egészséges emésztés = boldog emberekÚgy tűnik, manapság mindenki beszél az egészséges emésztésről. Miért olyan nagy dolog ez, kérdezed? Nos, kiderült, hogy az egészséges bélrendszer nagy hatással lehet általános jólétünkre. Megfelelő helyen jársz, hogy többet megtudj az egészséges emésztésről és a szervezeted normál emésztési funkciójához nélkü..
22 febr. További információ a glükózkezelésről
vitaminadmin 0 253
Édes energiaA glükóz egy cukor, amely testünk elsődleges sejtenergia-forrásaként, valamint a legtöbb élőlény energiaforrásaként szolgál. Természetesen szinte minden növényben megtalálható, amelyek vízből és szén-dioxidból fotoszintézis útján állítják elő. A glükózt a táplálékból nyerik az emésztőrendszerben vagy a májban, majd a véráramon keresz..
22 febr. További információ a szív- és érrendszeri támogatásról
vitaminadmin 0 322
Egészséges szívA jó egészséghez szükséges tennivalók listáján a normál szív- és érrendszeri működés megőrzése nagyon magasan áll.* A szív- és érrendszer, más néven a keringési rendszer, vért szállít az egész szervezetbe, oxigént és fontos tápanyagokat juttatva a sejtekhez és szövetekhez, valamint eltávolítja a szén-dioxidot és más salakanyagokat..
13 nov. Melyik kollagént válasszam?
vitaminadmin 0 666
Mi a kollagén?A kollagén egy komplex fehérje, ami számos aminosavból épül fel.  A kollagén szerkezeti alapot biztosít a kötőszövet, az izom, a bőr számára, a szervezet ragasztója. Fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságában, az ízületek és a csontok egészségében. A kollagén termelődése 25 éves kor felett lelassul, egyre kevesebbet képes előállí..
14 szept. Amit biztosan nem tartalmaznak a NOW Foods termékek
vitaminadmin 0 406
1968 óta több mint 1400 természetes termékből álló átfogó termékcsaláddal a NOW évek óta elért sikerének nagy része a legjobb minőségű nyersanyagok keresése és beszerzése iránti szenvedélyünk volt. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük azokat az összetevőket, amelyekről úgy gondoljuk, hogy nem támogatják küldetésünket, ami nem más ..
27 júl. Az olajfalevél-kivonat lenyűgöző gyógyereje
vitaminadmin 0 1738
Az olajfa a görög istenek szent fájának számított. Évezredek óta nélkülözhetetlen a mediterrán népek táplálkozásában. Csodálatos termésének előnyei, amelyből a legfinomabb olívaolajat préselik, kellően ismertek. De mi a helyzet az olajfalevél gyógyerejével? Tudták például, hogy kivonatként alkalmazva erősen antioxidatív, antibiotikus, antivirális, ..
08 ápr. A felfázásról bővebben
vitaminadmin 0 672
A felfázás kialakulása gyakran megfigyelhető a nőknél, mégis vannak, akik sosem tapasztalják meg a kellemetlen tüneteket, de vannak olyanok is, akik időről-időre megküzdenek velük. A felfázással szemben az időben elkezdett kezelés a leghatékonyabb fegyver!A felfázás felnőttkorban tulajdonképpen húgyúti gyulladást jelent, ami bakteriális úton alak..
21 febr. Miért nem kapható a 10mg-os Astaxanthin
0 595
Iktatószám: OGYÉI/2202-1/2022 Előirat száma: 1234/2012 Ügyintéző: Szabó Brigitta Tárgy: tájékoztatás Melléklet: - Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatom, hogy az OGYÉI a közegészségügyi kockázatok feltárása, valamint az étrend-kiegészítők hatékony hatósági ellenőrzésének elősegítése érdekében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetr..
26 okt. Koenzim Q10 (CoQ10) GYIK
vitaminadmin 0 894
Mi az a coQ10 és mire jó?A CoQ10 vagy a Q10 koenzim egy vitaminszerű vegyület, más néven ubikinon. A CoQ10 fontos szerepet játszik a szervezet energiatermelésében, és elengedhetetlen összetevője a mitokondriumoknak, a legtöbb sejtünkben található mikroszkopikus organellumnak, amelyek létfontosságúak a sejtlégzéshez és az energiatermeléshez.* Nem..
01 okt. Elkötelezettségünk a természetes iránt
vitaminadmin 0 530
A természet természete  A természetesnek nincs jogi meghatározása, mivel az a fogyasztási cikkekre vonatkozik. Valójában a gyártók azt állíthatják, hogy termékeik természetesek, még akkor is, ha ez az Ön mércéje szerint megkérdőjelezhető. A géntechnológiával módosított összetevőket (GMO -kat) vagy erősen feldolgozott magas fruktóztartalmú kukoricas..
02 júl. Kognitív egészség
vitaminadmin 0 845
A kognitív egészség és az agyunk egészségének megőrzése létfontosságú az életben maradásunk és az életünk sikere szempontjából. Ennél is fontosabb, hogy elengedhetetlen a jó életminőséghez. Az egész életen át tartó egészséges kognitív funkció sokféle változótól függ, nem utolsósorban a jó táplálkozástól. Különféle természetes tápanyagok és agyi ki..
Tételek: 1 - 12 / 75 (7 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.