Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

02 júl. Kognitív egészség
vitaminadmin 0 156
A kognitív egészség és az agyunk egészségének megőrzése létfontosságú az életben maradásunk és az életünk sikere szempontjából. Ennél is fontosabb, hogy elengedhetetlen a jó életminőséghez. Az egész életen át tartó egészséges kognitív funkció sokféle változótól függ, nem utolsósorban a jó táplálkozástól. Különféle természetes tápanyagok és agyi ki..
02 júl. Alvást segítő kiegészítők
vitaminadmin 0 159
Az egészséges hangulat fenntartása és a jó éjszakai alvás mély hatással lehet általános egészségi állapotára és közérzetére. Az alvás időtartamának és minőségének előnyei jól dokumentáltak, csakúgy, mint az egészséges hangulat fenntartásának előnyei. Mindkettő segíti az általános mentális egészség támogatását, ami elengedhetetlen a jó életminőségh..
16 febr. Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében
0 299
Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében A természetes termék minőségének számos aspektusa van, de az egyik legfontosabb a biológiai hasznosulás. Végül is a világ legjobb minőségű összetevőkből álló táplálék-kiegészítői sem segítenek senkinek, ha a szervezet nem képes azt hatékonyan hasznosítani.A NOW Foods, rendszeresen vizsgála..
28 jan. Miért a NOW Foods termékek?
vitaminadmin 0 282
 Amikor elmegy vásárolni természetes termékeket - valóban természetes termékeket -, akkor tudja, mennyire nehéz lehet. Kiderül, hogy nem olyan könnyű megtalálni a természetes termékeket. Még a „természetes” definíciójának eltérő értelme is lehet. Nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a természetes terméknek nincs jogi meghatározása, mivel az a f..
27 jan. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzése a világ minden tájáról
vitaminadmin 0 185
Jim Emme, a NOW vezérigazgatója: "Arra összpontosítunk, hogy közvetlen beszerzési kapcsolatokat alakítsunk ki a világ minden táján található szállító gyártókkal, így jobban ellenőrizhetjük a minőséget, mielőtt az alapanyagok megérkeznének létesítményeinkbe, és minőségbiztosítási teszten mennek keresztül."Honnan származnak a NOW alapanyagok? Össz..
27 jan. Szív Egészség
vitaminadmin 0 168
Szív EgészségHa az értékekről van szó, a Now Foods középpontjában a család áll, ezért kínálunk olyan termékeket, amelyeket a természet ihletett, hogy támogassuk családját az egészségesebb életre.A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás messze a legjobb módszer a szív és a szív- és érrendszer megfelelő működésének fenntartására, de..
26 jan. NAD (koenzim B-3) GYIK
vitaminadmin 0 157
Mi az a NAD vagy a NAD (H)? A NAD a nikotinamid-adenin-dinukleotid, a B3-vitamin (niacinamid) biológiailag aktív koenzim formájának rövidítése. A NAD a B3 koenzim oxidált formája, amely hidrogén (H) akceptorként működik, míg a NAD (H) (NADH néven ismert) redukált forma, amely hidrogént adományoz a Krebs citromsavciklusának és az elektrontranszport ..
05 jan. Mi az a zselatin és hol szerezhető be a termékekben használt zselatin?
vitaminadmin 0 230
A zselatin egy olyan állati fehérje, amelyet kapszulák készítésére is használnak, és amely kimért mennyiségű terméket tartalmaz A kétrészes kemény héjú zselatin kapszuláinkban alkalmazott gyógyszerészeti minőségű zselatint a legtöbb állat és az ember kötőszövetében és csontjában található tizennyolc különböző aminosavból álló kollagén, egy fehérje ..
23 okt. B vitaminokról
vitaminadmin 0 346
Normális, hogy a B-vitaminok kellemetlen szagúak? A B-vitaminok természetüknél fogva kellemetlen aromájúak. Ez normális, és nem jelenti azt, hogy a termék lejárt vagy más módon sérült volna. Ha kétségei vannak, ellenőrizze a lejárati dátumot, amely az összes NOW Foods kiegészítő doboz aljára van nyomtatva.Néha sárga por borítja a kapszulákat a B..
13 okt. Miután kinyitottam a terméket, meddig tartja meg a dobozon feltüntetett beltartalmi értékeket?
vitaminadmin 0 149
A NOW termékeken feltüntetésre kerül a szavatossági idő. Ez a dátum azt jelenti, hogy amennyiben a terméket szobahőmérsékleten (20 C) vagy az alatt és száraz helyen tároljuk, a termék megőrzi a rajta feltüntetett minőségi paramétereket legalább, ezen időpontig.Azon termékeket, amelyeken a „keep refrigerated” (hűtőben tartandó) felirat szerepel hű..
07 okt. Glükozamin és kondroitin GYIK
vitaminadmin 0 79
Mi a glükozamin? A glükozamin egy glükózból és glutaminból (aminosav) származó monoszacharid. Olyan anyagok előállítására használják a szervezetben, amelyek vonzzák és megkötik a vizet a szövetekbe, ellenállóbbá téve őket. * Különösen fontos a megfelelően működő ízületi struktúrák fenntartása. *Hogyan állítjuk elő a glükozamint? Az állati eredet..
12 márc. SN Bővebben
vitaminadmin 0 572
Tudomány:A SuperNutrition által létrehozott "képlet" az első, melynek tudományosan igazolták hatásosságát.  A termékek összetétele, a legfrissebb tudományon alapuló, kiegyensúlyozott és hatékony, amely tükrözi a Linus Pauling nagy hatékonysági elméleteit és Richard Passwater celluláris táplálkozási elméleteit.Biohasznosulás: USP vitaminokA j..
Tételek: 1 - 12 / 80 (7 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.