Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

13 nov. Melyik kollagént válasszam?
vitaminadmin 0 53
Mi a kollagén?A kollagén egy komplex fehérje, ami számos aminosavból épül fel.  A kollagén szerkezeti alapot biztosít a kötőszövet, az izom, a bőr számára, a szervezet ragasztója. Fontos szerepet játszik a bőr rugalmasságában, az ízületek és a csontok egészségében. A kollagén termelődése 25 éves kor felett lelassul, egyre kevesebbet képes előállí..
14 szept. Amit biztosan nem tartalmaznak a NOW Foods termékek
vitaminadmin 0 168
1968 óta több mint 1400 természetes termékből álló átfogó termékcsaláddal a NOW évek óta elért sikerének nagy része a legjobb minőségű nyersanyagok keresése és beszerzése iránti szenvedélyünk volt. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük azokat az összetevőket, amelyekről úgy gondoljuk, hogy nem támogatják küldetésünket, ami nem más ..
27 júl. Az olajfalevél-kivonat lenyűgöző gyógyereje
vitaminadmin 0 1445
Az olajfa a görög istenek szent fájának számított. Évezredek óta nélkülözhetetlen a mediterrán népek táplálkozásában. Csodálatos termésének előnyei, amelyből a legfinomabb olívaolajat préselik, kellően ismertek. De mi a helyzet az olajfalevél gyógyerejével? Tudták például, hogy kivonatként alkalmazva erősen antioxidatív, antibiotikus, antivirális, ..
08 ápr. A felfázásról bővebben
vitaminadmin 0 525
A felfázás kialakulása gyakran megfigyelhető a nőknél, mégis vannak, akik sosem tapasztalják meg a kellemetlen tüneteket, de vannak olyanok is, akik időről-időre megküzdenek velük. A felfázással szemben az időben elkezdett kezelés a leghatékonyabb fegyver!A felfázás felnőttkorban tulajdonképpen húgyúti gyulladást jelent, ami bakteriális úton alak..
21 febr. Miért nem kapható a 10mg-os Astaxanthin
0 364
Iktatószám: OGYÉI/2202-1/2022 Előirat száma: 1234/2012 Ügyintéző: Szabó Brigitta Tárgy: tájékoztatás Melléklet: - Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatom, hogy az OGYÉI a közegészségügyi kockázatok feltárása, valamint az étrend-kiegészítők hatékony hatósági ellenőrzésének elősegítése érdekében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetr..
26 okt. Koenzim Q10 (CoQ10) GYIK
vitaminadmin 0 733
Mi az a coQ10 és mire jó?A CoQ10 vagy a Q10 koenzim egy vitaminszerű vegyület, más néven ubikinon. A CoQ10 fontos szerepet játszik a szervezet energiatermelésében, és elengedhetetlen összetevője a mitokondriumoknak, a legtöbb sejtünkben található mikroszkopikus organellumnak, amelyek létfontosságúak a sejtlégzéshez és az energiatermeléshez.* Nem..
01 okt. Elkötelezettségünk a természetes iránt
vitaminadmin 0 430
A természet természete  A természetesnek nincs jogi meghatározása, mivel az a fogyasztási cikkekre vonatkozik. Valójában a gyártók azt állíthatják, hogy termékeik természetesek, még akkor is, ha ez az Ön mércéje szerint megkérdőjelezhető. A géntechnológiával módosított összetevőket (GMO -kat) vagy erősen feldolgozott magas fruktóztartalmú kukoricas..
02 júl. Kognitív egészség
vitaminadmin 0 697
A kognitív egészség és az agyunk egészségének megőrzése létfontosságú az életben maradásunk és az életünk sikere szempontjából. Ennél is fontosabb, hogy elengedhetetlen a jó életminőséghez. Az egész életen át tartó egészséges kognitív funkció sokféle változótól függ, nem utolsósorban a jó táplálkozástól. Különféle természetes tápanyagok és agyi ki..
02 júl. Alvást segítő kiegészítők
vitaminadmin 0 614
Az egészséges hangulat fenntartása és a jó éjszakai alvás mély hatással lehet általános egészségi állapotára és közérzetére. Az alvás időtartamának és minőségének előnyei jól dokumentáltak, csakúgy, mint az egészséges hangulat fenntartásának előnyei. Mindkettő segíti az általános mentális egészség támogatását, ami elengedhetetlen a jó életminőségh..
16 febr. Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében
0 500
Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében A természetes termék minőségének számos aspektusa van, de az egyik legfontosabb a biológiai hasznosulás. Végül is a világ legjobb minőségű összetevőkből álló táplálék-kiegészítői sem segítenek senkinek, ha a szervezet nem képes azt hatékonyan hasznosítani.A NOW Foods, rendszeresen vizsgála..
28 jan. Miért a NOW Foods termékek?
vitaminadmin 0 515
 Amikor elmegy vásárolni természetes termékeket - valóban természetes termékeket -, akkor tudja, mennyire nehéz lehet. Kiderül, hogy nem olyan könnyű megtalálni a természetes termékeket. Még a „természetes” definíciójának eltérő értelme is lehet. Nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a természetes terméknek nincs jogi meghatározása, mivel az a f..
27 jan. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzése a világ minden tájáról
vitaminadmin 0 326
Jim Emme, a NOW vezérigazgatója: "Arra összpontosítunk, hogy közvetlen beszerzési kapcsolatokat alakítsunk ki a világ minden táján található szállító gyártókkal, így jobban ellenőrizhetjük a minőséget, mielőtt az alapanyagok megérkeznének létesítményeinkbe, és minőségbiztosítási teszten mennek keresztül."Honnan származnak a NOW alapanyagok? Össz..
Tételek: 1 - 12 / 74 (7 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.