Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

16 febr. Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében
0 248
Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében A természetes termék minőségének számos aspektusa van, de az egyik legfontosabb a biológiai hasznosulás. Végül is a világ legjobb minőségű összetevőkből álló táplálék-kiegészítői sem segítenek senkinek, ha a szervezet nem képes azt hatékonyan hasznosítani.A NOW Foods, rendszeresen vizsgála..
28 jan. Miért a NOW Foods termékek?
vitaminadmin 0 220
 Amikor elmegy vásárolni természetes termékeket - valóban természetes termékeket -, akkor tudja, mennyire nehéz lehet. Kiderül, hogy nem olyan könnyű megtalálni a természetes termékeket. Még a „természetes” definíciójának eltérő értelme is lehet. Nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a természetes terméknek nincs jogi meghatározása, mivel az a f..
27 jan. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzése a világ minden tájáról
vitaminadmin 0 135
Jim Emme, a NOW vezérigazgatója: "Arra összpontosítunk, hogy közvetlen beszerzési kapcsolatokat alakítsunk ki a világ minden táján található szállító gyártókkal, így jobban ellenőrizhetjük a minőséget, mielőtt az alapanyagok megérkeznének létesítményeinkbe, és minőségbiztosítási teszten mennek keresztül."Honnan származnak a NOW alapanyagok? Össz..
27 jan. Szív Egészség
vitaminadmin 0 154
Szív EgészségHa az értékekről van szó, a Now Foods középpontjában a család áll, ezért kínálunk olyan termékeket, amelyeket a természet ihletett, hogy támogassuk családját az egészségesebb életre.A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás messze a legjobb módszer a szív és a szív- és érrendszer megfelelő működésének fenntartására, de..
26 jan. NAD (koenzim B-3) GYIK
vitaminadmin 0 139
Mi az a NAD vagy a NAD (H)? A NAD a nikotinamid-adenin-dinukleotid, a B3-vitamin (niacinamid) biológiailag aktív koenzim formájának rövidítése. A NAD a B3 koenzim oxidált formája, amely hidrogén (H) akceptorként működik, míg a NAD (H) (NADH néven ismert) redukált forma, amely hidrogént adományoz a Krebs citromsavciklusának és az elektrontranszport ..
05 jan. Mi az a zselatin és hol szerezhető be a termékekben használt zselatin?
vitaminadmin 0 212
A zselatin egy olyan állati fehérje, amelyet kapszulák készítésére is használnak, és amely kimért mennyiségű terméket tartalmaz A kétrészes kemény héjú zselatin kapszuláinkban alkalmazott gyógyszerészeti minőségű zselatint a legtöbb állat és az ember kötőszövetében és csontjában található tizennyolc különböző aminosavból álló kollagén, egy fehérje ..
23 okt. B vitaminokról
vitaminadmin 0 320
Normális, hogy a B-vitaminok kellemetlen szagúak? A B-vitaminok természetüknél fogva kellemetlen aromájúak. Ez normális, és nem jelenti azt, hogy a termék lejárt vagy más módon sérült volna. Ha kétségei vannak, ellenőrizze a lejárati dátumot, amely az összes NOW Foods kiegészítő doboz aljára van nyomtatva.Néha sárga por borítja a kapszulákat a B..
13 okt. Miután kinyitottam a terméket, meddig tartja meg a dobozon feltüntetett beltartalmi értékeket?
vitaminadmin 0 137
A NOW termékeken feltüntetésre kerül a szavatossági idő. Ez a dátum azt jelenti, hogy amennyiben a terméket szobahőmérsékleten (20 C) vagy az alatt és száraz helyen tároljuk, a termék megőrzi a rajta feltüntetett minőségi paramétereket legalább, ezen időpontig.Azon termékeket, amelyeken a „keep refrigerated” (hűtőben tartandó) felirat szerepel hű..
07 okt. Glükozamin és kondroitin GYIK
vitaminadmin 0 66
Mi a glükozamin? A glükozamin egy glükózból és glutaminból (aminosav) származó monoszacharid. Olyan anyagok előállítására használják a szervezetben, amelyek vonzzák és megkötik a vizet a szövetekbe, ellenállóbbá téve őket. * Különösen fontos a megfelelően működő ízületi struktúrák fenntartása. *Hogyan állítjuk elő a glükozamint? Az állati eredet..
12 márc. SN Bővebben
vitaminadmin 0 550
Tudomány:A SuperNutrition által létrehozott "képlet" az első, melynek tudományosan igazolták hatásosságát.  A termékek összetétele, a legfrissebb tudományon alapuló, kiegyensúlyozott és hatékony, amely tükrözi a Linus Pauling nagy hatékonysági elméleteit és Richard Passwater celluláris táplálkozási elméleteit.Biohasznosulás: USP vitaminokA j..
25 nov. Termékek speciális igényekre szabva!
vitaminadmin 0 737
A speciális táplálkozási igények manapság már igencsak sokrétűek, és ehhez a kereskedelemben kapható termékek gyártóinak is alkalmazkodniuk kell, mivel, ha nem teszik, lassan vásárlók nélkül maradnak, és ugyanez vonatkozik a kereskedőkre is. Természetesen mi is igyekszünk megfelelni a vásárlói igényeknek, ezért nálunk is csak olyan termékek kapható..
17 okt. Előzze meg az influenzát vitaminokkal!
vitaminadmin 0 1033
Téli időszakban gyakran előfordul, hogy egy munkahelyi közösségben vagy otthon, a családban szinte végigsöpör az influenza. A kellemetlen tünetekkel járó betegség egyeseket akár több napra is ledönthet a lábáról, főként akkor, ha nem gondoskodtak a megelőzésről az érintettek. Ha Ön szeretne elővigyázatos lenni, és felkészülni a várható influenzajár..
Tételek: 1 - 12 / 87 (8 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.