Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

23 okt. B vitaminokról
vitaminadmin 0 232
Normális, hogy a B-vitaminok kellemetlen szagúak? A B-vitaminok természetüknél fogva kellemetlen aromájúak. Ez normális, és nem jelenti azt, hogy a termék lejárt vagy más módon sérült volna. Ha kétségei vannak, ellenőrizze a lejárati dátumot, amely az összes NOW Foods kiegészítő doboz aljára van nyomtatva.Néha sárga por borítja a kapszulákat a B..
12 márc. SN Bővebben
vitaminadmin 0 480
Tudomány:A SuperNutrition által létrehozott "képlet" az első, melynek tudományosan igazolták hatásosságát.  A termékek összetétele, a legfrissebb tudományon alapuló, kiegyensúlyozott és hatékony, amely tükrözi a Linus Pauling nagy hatékonysági elméleteit és Richard Passwater celluláris táplálkozási elméleteit.Biohasznosulás: USP vitaminokA j..
25 nov. Termékek speciális igényekre szabva!
vitaminadmin 0 703
A speciális táplálkozási igények manapság már igencsak sokrétűek, és ehhez a kereskedelemben kapható termékek gyártóinak is alkalmazkodniuk kell, mivel, ha nem teszik, lassan vásárlók nélkül maradnak, és ugyanez vonatkozik a kereskedőkre is. Természetesen mi is igyekszünk megfelelni a vásárlói igényeknek, ezért nálunk is csak olyan termékek kapható..
17 okt. Előzze meg az influenzát vitaminokkal!
vitaminadmin 0 949
Téli időszakban gyakran előfordul, hogy egy munkahelyi közösségben vagy otthon, a családban szinte végigsöpör az influenza. A kellemetlen tünetekkel járó betegség egyeseket akár több napra is ledönthet a lábáról, főként akkor, ha nem gondoskodtak a megelőzésről az érintettek. Ha Ön szeretne elővigyázatos lenni, és felkészülni a várható influenzajár..
09 okt. Adaptogén
vitaminadmin 0 726
Mindannyian tudjuk, hogy bizonyos stressz a normális élet tényszerű része. Ugyanakkor még a mindennapi stressz is csökkentheti energiaszintünket  és kihívást jelenthet immunrendszerünk részére. * Van egy olyan gyógynövény-kategória, az úgynevezett adaptogének, amelyek segíthetnek a fáradtság leküzdésében és támogathatják az immunrendszer egészséges..
30 szept. UL Dietary Supplement Certification
vitaminadmin 0 190
UL Dietary Supplement CertificationUL étrend-kiegészítő tanúsítványAz UL® Nemzeti Márka Tanúsítási Program (NBCP) célja annak felmérése, hogy a vállalat mennyiben felel meg a gyártandó termékekre vonatkozó előírásoknak és / vagy szabványoknak. A NOW® volt az egyik első olyan vállalat, amelyet az Underwriters Laboratories (UL) elismert, az étre..
30 szept. Non-GMO
vitaminadmin 0 166
GMO-mentes Non-GMOA NOW® Non- GMO-val GMO mentes) jelzett termék esetében olyan természetes termékeket biztosít, amelyeket gondosan átvizsgáltak, hogy biztosítsák a géntechnológiával módosított összetevők (GMO-k) mentességét. A NOW elkötelezett abban, hogy termékeinkben nem GMO-összetevőket használjon...
30 szept. Kóser
vitaminadmin 0 142
Kóser (Háromszögben K) A Háromszögben K egy kóser tanúsító ügynökség szimbóluma, amely a kashrutot vagy a zsidó étkezési törvények legszigorúbb betartását jelenti. A NOW® büszke arra, hogy ezeket a Háromszögben-K-kosher-tanúsítással rendelkező termékeket kínálja...
30 szept. GMP
vitaminadmin 0 121
GMPA NOW® szigorúan betartja mind az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszer Felügyeleti szervezetének  (U.S.FDA), valamint az Érvényes Jó Gyártási Gyakorlati (CGMP) előírásait, valamint önkéntes módon betartja a Természetes Termékek Szövetség (NPA) és a Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) előírásait. A helyes gyártási gyakorlat biztosítja a higién..
13 szept. Okosító termékek iskolakezdéshez
vitaminadmin 0 143
Vége a nyárnak, a felnőtteknek újrakezdődtek a dolgos hétköznapok, a gyerekeknek pedig az iskola. Ez sok szempontból megviseli a gyerekek szervezetét, ráadásul folyamatosan teljesíteni is kell. Dolgozatok, felelések, házi feladatok, különórák sokasága zúdul a fiatalokra, amik mellett alig marad idejük kikapcsolódni, a sportolni,a  hobbijukkal fogla..
06 szept. Állapotfelmérés
vitaminadmin 0 164
Fáradékony? Fájdalmai vannak? Allergiás? Esetleg nincs semmi probléma, de kíváncsi, hogy valóban így van-e? Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Szeretné, ha minden problémára választ kapna? Nem biztos benne, hogy a megfelelő készítményt /vitamint, étrendkiegészítőt, stb.../ szedi?Válassza: Állapotfelmérésünket-Kezelésünket..
26 aug. Milyen vitaminokat érdemes szedni?
vitaminadmin 0 203
Az emberi szervezetnek sokféle vitaminra van szüksége az egészséges működéshez, és ezeket nagyrészt a helyes táplálkozással tudjuk magunkhoz venni. Rohanó világunkban azonban a legtöbbször nem hogy nem táplálkozunk helyesen, de esetenként el is felejtünk enni.Vitaminokra akkor is szükségünk van, ha a táplálkozásunk kimerül a rohanás közben bekapo..
Tételek: 1 - 12 / 80 (7 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.