Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

29 nov. Mi az a szójabab?
0 14
Mi az a szójabab?A szójabab a hüvelyes élelmiszerek kategóriájába tartozik. A keleti kultúrák hagyományosan magas szójatartalmú ételeket fogyasztanak, ami ennek megfelelő és jelentős egészségügyi előnyökkel jár a nyugati kultúrákhoz képest, amelyek magasabb állati fehérjét és zsírt fogyasztanak. Az Egyesült Államok táplálkozási irányelvei azt ja..
01 nov. Honnan tudhatom, hogy a NOW® termékek biztonságosak?
0 71
Honnan tudhatom, hogy a NOW® termékek biztonságosak?A NOW® rendelkezik a Good Manufacturing Practices (GMP) tanúsítvánnyal a Natural Products Association (NPA), a legnagyobb étrend-kiegészítő kereskedelmi szövetségtől az Egyesült Államokban. A GMP tanúsítás azt jelenti, hogy gyártási folyamatunk minden aspektusát megvizsgálták, beleértve a labor..
26 okt. Segédanyagok: Az étrend-kiegészítőkben használt funkcionális összetevők.
vitaminadmin 0 115
Mik azok a segédanyagok?Ha Ön is olyan, mint a legtöbb egészségtudatos ember, akkor valószínűleg az idő jó részét azzal töltötte, hogy megértse a termékcímkéket.Bár előfordulhat, hogy megtalálja a keresett összetevőket a címkén, de valószínűleg számos ismeretlen összetevőre is rábukkant.Ezen összetevők közül sok olyan, amit „segédanyagnak” ..
15 okt. Hogyan illeszkedik a kollagénpótlás az életmódodhoz?
vitaminadmin 0 96
A kollagén, egy természetes fehérje, amely a szervezet építőköve, egyben divatos wellness termék, és gyorsan mindennapi, kötelező táplálék-kiegészítővé válik a hozzáértők számára. Népszerűsége annak tudható be, hogy a kollagénnek számos jótékony hatása van a bőrtől az ízületek egészségéig!*Gyenge állítás azt állítani, hogy a helyi élelmiszerbolt..
04 szept. Hamis termékek
vitaminadmin 0 544
A NOW® a közelmúltban több, az Amazonon árult hamis táplálékkiegészítőt fedezett fel, amelyek a NOW® márkát adnak ki. A NOW® azután kezdett el nyomozni, hogy több fogyasztó értesítette őket az általuk vásárolt gyanús NOW® márkájú termékekről. A NOW® felfedezte, hogy egy csaló cég, amely A2X1 néven működik, 11 különböző hamisított NOW® kiegészítőt á..
20 júl. Baktériumok az egészségért
vitaminadmin 0 331
Baktériumok az egészségért Amikor a baktériumokra gondolunk, általában egy szó jut eszünkbe: fúú! De ez a hatalmas mikroorganizmuscsoport nem mind rossz. Valójában minden pillanatban több billió baktérium van a szervezetében, amelyek többsége hasznos. Valójában testünk körülbelül tízszer több baktériumsejtnek ad otthont, mint az emberi sejteknek! E..
20 júl. Mi a különbség az L-taurin és a taurin, illetve az L-glicin és a glicin között
vitaminadmin 0 222
Mi a különbség az L-taurin és a taurin, illetve az L-glicin és a glicin között? A NOW® csak az aminosavak természetes formáit értékesíti. Ezek jellemzően az „L-forma”, mint például az L-arginin, L-cisztein stb.  A szintetikus formákat „D-formáknak” jelölik, mint például a D-metionint és a D-karnitint. De van 2 aminosav, amelynek csak egy formája va..
20 júl. Mi az a sztearinsav
vitaminadmin 0 177
Mi az a sztearinsav? A sztearinsav (más néven oktadekánsav) az egyik leggyakoribb hosszú szénláncú zsírsav, amely természetes állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, szerkezeti leírásáról is ismert, hogy 18 szénláncú zsírsav (18:0). kémiai szerkezete C36H70MgO4. Az Encyclopædia Britannica arról számol be, hogy „a természetben a sztearins..
27 ápr. Progesteron Hölgyeknek
0 1853
A progeszteron nem oldódik vízben, csak zsírban. Ezért ugyanúgy hordozó molekulákra, zsírszállító fehérjékre (CBG) van szüksége, mint a hasonló felépítésű koleszterinnek. Ezért csak kevés szabad progeszteron  cirkulál a vérplazmában, hozzávetőlegesen 2-10%. A felesleges progeszteront a szervezet a vérrel elszállítja a májba, ahol lebomlik, majd az ..
09 márc. További információ az emésztőrendszer támogatásáról
0 624
Egészséges emésztés = boldog emberekÚgy tűnik, manapság mindenki beszél az egészséges emésztésről. Miért olyan nagy dolog ez, kérdezed? Nos, kiderült, hogy az egészséges bélrendszer nagy hatással lehet általános jólétünkre. Megfelelő helyen jársz, hogy többet megtudj az egészséges emésztésről és a szervezeted normál emésztési funkciójához nélkü..
22 febr. További információ a glükózkezelésről
vitaminadmin 0 470
Édes energiaA glükóz egy cukor, amely testünk elsődleges sejtenergia-forrásaként, valamint a legtöbb élőlény energiaforrásaként szolgál. Természetesen szinte minden növényben megtalálható, amelyek vízből és szén-dioxidból fotoszintézis útján állítják elő. A glükózt a táplálékból nyerik az emésztőrendszerben vagy a májban, majd a véráramon keresz..
22 febr. További információ a szív- és érrendszeri támogatásról
vitaminadmin 0 615
Egészséges szívA jó egészséghez szükséges tennivalók listáján a normál szív- és érrendszeri működés megőrzése nagyon magasan áll.* A szív- és érrendszer, más néven a keringési rendszer, vért szállít az egész szervezetbe, oxigént és fontos tápanyagokat juttatva a sejtekhez és szövetekhez, valamint eltávolítja a szén-dioxidot és más salakanyagokat..
Tételek: 1 - 12 / 78 (7 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.