Menü
Kosár

Vitamin ABC blog RSS Feed

08 ápr. A felfázásról bővebben
vitaminadmin 0 370
A felfázás kialakulása gyakran megfigyelhető a nőknél, mégis vannak, akik sosem tapasztalják meg a kellemetlen tüneteket, de vannak olyanok is, akik időről-időre megküzdenek velük. A felfázással szemben az időben elkezdett kezelés a leghatékonyabb fegyver!A felfázás felnőttkorban tulajdonképpen húgyúti gyulladást jelent, ami bakteriális úton alak..
21 febr. Miért nem kapható a 10mg-os Astaxanthin
0 193
Iktatószám: OGYÉI/2202-1/2022 Előirat száma: 1234/2012 Ügyintéző: Szabó Brigitta Tárgy: tájékoztatás Melléklet: - Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatom, hogy az OGYÉI a közegészségügyi kockázatok feltárása, valamint az étrend-kiegészítők hatékony hatósági ellenőrzésének elősegítése érdekében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetr..
26 okt. Koenzim Q10 (CoQ10) GYIK
vitaminadmin 0 566
Mi az a coQ10 és mire jó?A CoQ10 vagy a Q10 koenzim egy vitaminszerű vegyület, más néven ubikinon. A CoQ10 fontos szerepet játszik a szervezet energiatermelésében, és elengedhetetlen összetevője a mitokondriumoknak, a legtöbb sejtünkben található mikroszkopikus organellumnak, amelyek létfontosságúak a sejtlégzéshez és az energiatermeléshez.* Nem..
01 okt. Elkötelezettségünk a természetes iránt
vitaminadmin 0 305
A természet természete  A természetesnek nincs jogi meghatározása, mivel a fogyasztási cikkekre vonatkozik. Valójában a gyártók azt állíthatják, hogy termékeik természetesek, még akkor is, ha ez az Ön mércéje szerint megkérdőjelezhető. A géntechnológiával módosított összetevőket (GMO -kat) vagy erősen feldolgozott magas fruktóztartalmú kukoricaszir..
02 júl. Kognitív egészség
vitaminadmin 0 546
A kognitív egészség és az agyunk egészségének megőrzése létfontosságú az életben maradásunk és az életünk sikere szempontjából. Ennél is fontosabb, hogy elengedhetetlen a jó életminőséghez. Az egész életen át tartó egészséges kognitív funkció sokféle változótól függ, nem utolsósorban a jó táplálkozástól. Különféle természetes tápanyagok és agyi ki..
02 júl. Alvást segítő kiegészítők
vitaminadmin 0 491
Az egészséges hangulat fenntartása és a jó éjszakai alvás mély hatással lehet általános egészségi állapotára és közérzetére. Az alvás időtartamának és minőségének előnyei jól dokumentáltak, csakúgy, mint az egészséges hangulat fenntartásának előnyei. Mindkettő segíti az általános mentális egészség támogatását, ami elengedhetetlen a jó életminőségh..
16 febr. Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében
0 442
Tesztelés a biológiai hasznosulás biztosítása érdekében A természetes termék minőségének számos aspektusa van, de az egyik legfontosabb a biológiai hasznosulás. Végül is a világ legjobb minőségű összetevőkből álló táplálék-kiegészítői sem segítenek senkinek, ha a szervezet nem képes azt hatékonyan hasznosítani.A NOW Foods, rendszeresen vizsgála..
28 jan. Miért a NOW Foods termékek?
vitaminadmin 0 444
 Amikor elmegy vásárolni természetes termékeket - valóban természetes termékeket -, akkor tudja, mennyire nehéz lehet. Kiderül, hogy nem olyan könnyű megtalálni a természetes termékeket. Még a „természetes” definíciójának eltérő értelme is lehet. Nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy a természetes terméknek nincs jogi meghatározása, mivel az a f..
27 jan. Kiváló minőségű alapanyagok beszerzése a világ minden tájáról
vitaminadmin 0 266
Jim Emme, a NOW vezérigazgatója: "Arra összpontosítunk, hogy közvetlen beszerzési kapcsolatokat alakítsunk ki a világ minden táján található szállító gyártókkal, így jobban ellenőrizhetjük a minőséget, mielőtt az alapanyagok megérkeznének létesítményeinkbe, és minőségbiztosítási teszten mennek keresztül."Honnan származnak a NOW alapanyagok? Össz..
27 jan. Szív Egészség
vitaminadmin 0 231
Szív EgészségHa az értékekről van szó, a Now Foods középpontjában a család áll, ezért kínálunk olyan termékeket, amelyeket a természet ihletett, hogy támogassuk családját az egészségesebb életre.A rendszeres testmozgás és az egészséges táplálkozás messze a legjobb módszer a szív és a szív- és érrendszer megfelelő működésének fenntartására, de..
26 jan. NAD (koenzim B-3) GYIK
vitaminadmin 0 263
Mi az a NAD vagy a NAD (H)? A NAD a nikotinamid-adenin-dinukleotid, a B3-vitamin (niacinamid) biológiailag aktív koenzim formájának rövidítése. A NAD a B3 koenzim oxidált formája, amely hidrogén (H) akceptorként működik, míg a NAD (H) (NADH néven ismert) redukált forma, amely hidrogént adományoz a Krebs citromsavciklusának és az elektrontranszport ..
05 jan. Mi az a zselatin és hol szerezhető be a termékekben használt zselatin?
vitaminadmin 0 320
A zselatin egy olyan állati fehérje, amelyet kapszulák készítésére is használnak, és amely kimért mennyiségű terméket tartalmaz A kétrészes kemény héjú zselatin kapszuláinkban alkalmazott gyógyszerészeti minőségű zselatint a legtöbb állat és az ember kötőszövetében és csontjában található tizennyolc különböző aminosavból álló kollagén, egy fehérje ..
Tételek: 1 - 12 / 72 (6 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.