Menü
Kosár

Cégünkről

A Natural Vitamin + Kft. étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég, a hivatalos magyarországi NOW Foods Mintabolt.  Cégünk, mindazok számára kínál széles választékban étrend és táplálékkiegészítő termékeket, akiknek az életvitelében a tudatos kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és ebből kifolyólag az egészség megőrzése központi szerepet kap.

A Natural Vitamin + Kft. az egészségről alkotott általános szemléletében azon az állásponton van, hogy az embernek az egészsége önmagán múlik. A választott életvitel és annak gyakorlati megvalósítása szabja meg elsősorban az ember egészségének a minőségét. Ennek elengedhetetlen feltétele a tudatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és a sportolás. A táplálék és étrendkiegészítők pedig segítik az embernek az egészség megőrzésében tett erőfeszítéseit. Ezért a Natural Vitamin + Kft. csakúgy mint a többi étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég megpróbál egy Magyarországon újnak számító fogyasztási kultúrát terjeszteni és felhívja a figyelmet a betegség megelőzésnek a jelentőségére.

A termékek gyártója a NOW Foods, természetesen csak olyan vitaminokat, gyógynövényeket és ásványi anyagokat dolgoznak fel melyeket a nemzetközi élelmezési és egészségügyi szervezetek, mint a FAO a WHO vagy az ESCOp elismernek, és melynek hatásosságát, laboratóriumi vizsgálatokkal támasztják alá. Kínált termékeink a legmodernebb technológiai eljárások szerint készültek.

Az NOW Mintabolt: Holisztikus Megközelítés az Egészséghez

Az NOW Mintabolt fizikai üzlete olyan hely, ahol minden generáció megtalálhatja a számára megfelelő vitaminokat. Ez a bolt nemcsak egy egyszerű vitaminüzlet; ez egy olyan központ, ahol szakértőkkel találkozhatsz, akik segítenek megérteni az egészségügyi igényeidet, és megtalálni a számodra legmegfelelőbb termékeket. A NOW Mintabolt termékei természetes alapanyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, hogy biztosítsák a legmagasabb színvonalat.

Szlogenünk: Legyen Ön a győztes! Előzze meg a betegségeket!

A vitamin-abc.hu üzemeltetője:

Cégnév: Natural Vitamin + Kft.
Székhelye: 1221 Budapest, Hasadék utca14                                                                                     

Bolt: 1092 Budapest, Erkel utca 14/A.
Cégjegyzékszám: 01-09-902062 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 14397978-2-43

 

Elérhetőség:

E-mail: info@vitamin-abc.hu
Tel.: +36 30 405-2122
Ügyvezető:  Fekete Klára
Tel: +36 30 405-2122
E-mail: info@vitamin-abc.hu