Menü
Kosár

Felhasználási feltételek

A Natural Vitamin + Kft. készletét a Now Foods termékek alkotják. Üzletünk a Now Foods termékek magyarországi mintaboltja.

Az internetes rendelés menetéről és minden tudnivalóról az alábbiakban olvashat.


A rendelés menete

A rendeléseket itt a honlapunkon, illetve telefonon lehet leadni.

Első lépésként válassza ki a \"Termékkatalógus\"-ból azt a csoportot, melyben a megrendelni kívánt áru található. Minden árucikk mellett talál egy kis\"Kosár\" ikont. Erre kattintva az adott termékből egy darabos mennyiség kerül az Ön virtuális kosarába. A mennyiséget tetszés szerint módosíthatja. Mint vásárló rövid megszakításokkal is összeállíthatja bevásárlókosarát, majd tetszés szerint ellenőrizheti és módosításokat is végezhet.

Miután összeválogatta az áruházból az Ön számára szükséges termékeket, kattintson a \"Kosár\" menüpontra. Az ekkor megjelenő \"Megrendelő lapon\" értelemszerűen meg kell adnia a rendelés teljesítéséhez szükséges személyes adatokat. A termékek szállítási költsége változhat annak függvényében, hogy milyen fizetési módot választ. Ennek pontos összegéről a \"Kosár\" menüpontban kap tájékoztatást. Az adatok kitöltése után a \"Megrendelés leadása\" gombra kattintva küldheti el részünkre a megrendelését.

A rendelés véglegesítése után egy megerősítő e-mail -t kap a megadott e-mail címre, a megrendelt termékekről és mellyel érvényesítheti megrendelését. A megrendelését rövidesen személyesen is feldolgozzuk, és leellenőrizzük, hogy a készleten lévő termék minden paramétere egyezik-e az Ön által megrendelt termékkel. Amennyiben bármilyen eltérést tapasztalunk, mely hátrányosan érintené Önt, akkor rendelés teljesítése előtt értesítjük e-mail -ben. Ez az emberi közreműködés által küldött e-mail tekinthető konkrét ajánlattételnek. Megrendeléseiket munkanapokon délelőtt 10 és 16 óra között dolgozzuk fel. Az ettől eltérő időpontban elküldött megrendeléseket a legközelebbi munkanapon fogadjuk és dolgozzuk fel Abban az esetben, ha egy termék forgalmazása vagy beszerezhetősége szűnik meg, akkor ezt rögtön a visszaigazolásban tudatjuk Önnel és a terméket levesszük a honlapról is.

Kosár (Itt áttekintheti mit vásárolt, módosíthatja a mennyiségeket, törölheti a nem kívánt terméket vagy új termékeket választhatunk még)

Személyes adatok (A rendelés leadásához, illetve a szállításhoz szükséges adatok)

Szállítási és fizetési mód (Kiválaszthatja a szállítás időpontját és a fizetés módját)

Megrendelés leadása (Ezzel a lépéssel érvényesíti a megrendelést)

Visszaigazolás (A rendszer rövid időn belül visszaigazolja a rendelését, megadva a rendelés azonosítóját, mint hivatkozási számot)

A termékeket a kézhezvételkor kell kifizetni. Amennyiben más fizetési módra tart igényt, kérjük, jelezze felénk a megrendelésben. A kosár tartalmának megtekintésekor mindig láthatja, hogy a leadott rendelés mennyibe kerül. Ha módosít a rendelésén, akkor az oldal a módosítás elfogadása után a program automatikusan újraszámolja az értékét. Amennyiben a kiválasztott termék boltunkban megtalálható, előzetes telefonos egyeztetés után akár a megrendelés napján átveheti a nyitvatartási idő alatt.

A megrendelt árucikkek ellenértékét a kézbesítő futárnak kell kifizetni,

Fontos: amennyiben valamelyik megrendelt terméket nem áll módunkban kiszállítani, annak beszerezhetetlensége miatt, akkor a szállítási költség a teljesíthető tételek összegéhez igazodik!

Rendelés érvényessége

A megbízás az árukosár feladása által nyer érvényességet. A feladás az árukosár összeállítása után a \"megrendelés leadása\" gomb megnyomásával történik meg. A megrendelést követően a rendszer rövid időn belül visszaigazolja a rendelését, megadva a rendelés azonosítóját, mint hivatkozási számot. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelést ne fogadja el, hanem visszautasítsa. A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak a rendelésének elfogadása után érvényesek.

Fizetési módok

Simple bankkártyás fizetés (OTP csoport)

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

1. A „Rendelés megerősítése” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Készpénzes fizetés:

Személyes átvételkor (budapesti boltunkban) munkanapokon vagy házhoz szállítás esetén utánvéttel.

Amennyiben a megrendelés meghaladja a 30 ezer forintot, abban az esetben vállaljuk a termékek ingyen házhoz szállítását a megrendelés másnapján.

Bankkártyás fizetés (személyes átvételkor):

Személyes átvételkor boltunkban, illetve a futárnál és a postapontokon is van lehetőség bankkártyával fizetni.

Futárszolgálat:

Utánvétellel történő fizetés estén, a rendeléskor megadott adatok alapján a szállítási címére elküldjük a megrendelt termékeket. A csomag tartalmának összegét a futárnak kell kifizetni.

Szállítási információk

A megrendelt termékeket a futárszolgálat szállítja ki Önhöz hétköznap 8-17 óra között. Amennyiben munkaidőben nem tartózkodik otthon, kérjük, adjon meg másik címet, ahol a csomagot átveszi Ön vagy Ön helyett valaki más. A megrendelés leadásakor Ön kérheti, hogy egy megadott időszakban érkezzen a futár, például: 14 óra után, vagy 8-12 között.

Arra azonban ügyeljen, hogy legalább 3 órás időintervallumot adjon meg. A futár pontos érkezéséről nem tudunk információval szolgálni, csak az érkezés napját tudjuk előre megmondani.

Postai utánvét:

A megrendelés visszaigazolását követő munkanapon történik a kiszállítás.

Banki átutalás:

lehetősége folyamatban…

Áru átvétele

Az ügyfél köteles a megrendelt, minőségileg kifogástalan áru átvételét követően az áruértéket megtéríteni. Az akciós termékeket csak az aktuális készlet erejéig tudjuk biztosítani. Ha egy termék nem beszerezhető, akkor a vásárló értesítése után korrigáljuk a megrendelését.

Termékgarancia

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Árak

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármikor előrejelzés nélkül az árait megváltoztassa. Az általunk küldött rendeléselfogadás időpontjában érvényes árak a mérvadóak. Az árukosár összeállítása során feltüntetett árak a termékek átvétele után fizetendő. A weboldalon feltüntetett akciós árak visszavonásig érvényesek.

Vásárlás külföldről

Jelenleg nem vállalunk külföldre történő szállítást. Amennyiben rendelni kíván, kérjük magyarországi szállítási címet adjon meg.

Adatkezelés

Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges! Az adatok megadása önkéntes! Amennyiben Ön egyszer regisztrálta magát, az azonosító és a jelszó megadásával bejelentkezését bármikor végrehajthatja.

A Natural Vitamin + Kft. a birtokába jutott adatokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, azokat bizalmasan kezeli és semmilyen körülmények között nem adja tovább, nem küldenek személyre szóló reklámot, vagy más egyéb célzott hirdetést.

A vásárló a személyes adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben, melyet munkatársaink 3 munkanapon belül végrehajtanak.

Felelősség

A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat és az árakat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

A szolgáltató biztosítja, hogy a beszerzett árukosár a rendelésnek feleljen meg, és minősége a beszerzés és az vásárlóhoz juttatása során ne sérüljön. Az átvétel során keletkezett kisebb sérülések miatt az vásárló nem utasíthatja vissza az árut.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.