Menü
Kosár

NOW Baby

A NOW® 55 éve támogatja az egészséges életmódot folytató közösséget, és a családi tulajdonban lévő márka örömmel mutatja be a NOW® Kids + NOW® Baby termékeket.  A NOW® Kids + NOW® Baby minőségi táplálék-kiegészítőket, fogkrémeket és testápoló termékeket kínál, amelyek tiszta és funkcionális összetevőket tartalmaznak – és nem tartalmaznak durva vagy irritáló vegyszereket –, hogy gondoskodjanak élete kis szerelmeiről. 

„Tudjuk, hogy a szülők a természetesebb és „mentesebb” termékeket részesítik előnyben gyermekeik számára, attól kezdve, hogy mit fogyasztanak és mit kennek a testükre” – mondta Kim Perkins, a NOW® vitamin márkamenedzsere. „Tehát annak tudatában, hogy már kínálunk megbízható holisztikus egészségügyi termékeket, ésszerű volt létrehozni egy kifejezetten csecsemőknek és gyerekeknek szóló kategóriát, amely segíthet pótolni étrendjük hiányosságait, és kíméletes termékeket kínálhat számukra, belülről kifelé.”

Tiszta és gyengéd NOW® Babaápolási termékek, amelyek mentesek mesterséges illatanyagoktól, parabénektől és egyéb potenciálisan káros összetevőktől. Cruelty Free és Vegán minősítéssel is rendelkeznek. Ezek közé tartozik az illatmentes és levendula típusú babaápoló krémek (8 uncia), samponok (8 uncia) és olajok (4 uncia), valamint a Pelenka vajkrém (3 uncia, hamarosan!). Tina Tews, a Personal Care márkamenedzsere szerint „Testápoló termékeinket szerető anyukák készítették és tesztelték a NOW-nál. Büszkék vagyunk rá, hogy a körömvirágot sztárösszetevőként szerepeltetjük az egész vonalon, amely gyengéd és nyugtató tulajdonságairól ismert.”

Feketedió szappan 100 g
Készlethiány
Gyártó: Now Foods Termékkód: SZA-12
Feketedió szappan 100 gMiért a legjobb választás az EZERJÓFŰ FEKETEDIÓ SZAPPAN?A feketedió a legcsodálatosabb gyógynövény, amit a bőrünk egészsége érdekében használhatunk nap, mint nap.Összetevők: Napraforgó olaj, Oliva olaj, Kókusz olaj, Ricinus olaj, Dió olaj, Méhviasz, Teafa illóola..
2 770Ft
Nettó ár:2 181Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-6
Gyengéd babasampon és fürdető, nyugtató levendula (237 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű, növényi alapú összete..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-3
Gyengéd babasampon és fürdető, illatanyagmentes (237 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű, növényi alapú összetev..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-4
Tápláló babakrém, nyugtató levendula (237 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű, növényi alapú összetevők keverékév..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-2
Tápláló babakrém, illatanyagmentes (237 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű, növényi alapú összetevők keverékéve..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-5
Nyugtató babaolaj, nyugtató levendula (118 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű növényi alapú összetevők keveréké..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Gyártó: Now Foods Termékkód: 823-0
Nyugtató babaolaj, illatanyag mentes (118 ml)Díjak, elismerések:GMO-mentes Vegán / vegetáriánus GluténmentesNem tartalmaz mesterséges illatanyagot, parabéneket, ftalátokat, petrolátumot vagy szulfátokatTápanyagban gazdag, kiváló minőségű növényi alapú összetevők keverékév..
5 448Ft
Nettó ár:4 290Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.