Menü
Kosár

Állapotfelmérés

Bicom Body Check

  • A szervezet energetikai állapotának elemzése
  • Az eredmények megjelenítése a test egyes szervein és szövetein
  • Felgyorsítja a terápiás terv kidolgozását
  • Terápiás javaslatokat nyújt a BICOM számára 
  • Használata gyors és egyszerű

BICOM BodyCheck a komplementáris gyógyászathoz tartozó  noninvazív analitikus rendszer, amely néhány perc alatt megvizsgálja, elemzi és megjeleníti a páciens energiaállapotát.

A készülék információt nyújt a szervek, szövetek és sejtek energiaállapotáról, osztályozza az aktuális terheltségeket és meghatározza azok lehetséges okait. Számos anyag digitalizált rezgésmintája áll rendelkezésre (pl. allergének, toxinok, patogének, stb.)

Ezen átfógó elemzés segítségével a BICOM terapeuta gyorsabban tudja felállítani a még pontosabb terápiás programot. A javasolt BICOM  programok számai nagy előnyt jelentenek,  jobb eredményt, ill. időmegtakarítást eredményezhetnek a BICOM kezelés során. 

A BICOM BodyCheck2 egy bioenergetikai vizsgálati módszer, amely a test teljes állapotát méri egy speciális headset segítségével. A meglévő egyensúlyhiányok mellett lehetséges az energetikai zavarok azonosítása is jóval azelőtt, hogy azok fizikailag megnyilvánulnának.

A BICOM BodyCheck2 család Mitől különleges?

  • Egyszerű, intuitív kezelés
  • Világos és könnyen érthető értékelés
  • A lehető legjobb automatizálás
  • Hatékony, gyors és erős

A megelőzés és a korai felismerés egyre fontosabbá válik. A mai életmód, étrend és környezeti stressz jelentősen legyengítheti a szervezetet. Az energetikai zavarok néha fokozatosan alakulnak ki, anélkül, hogy a beteg bármit is érezne ezzel kapcsolatban. A BICOM BodyCheck2 teljes, bioenergetikai állapotfelmérést biztosít. Automatikusan átvizsgálja és kiértékeli az egész test, a belső szervek, a csontok és a szövetek frekvenciamintázatait egészen a sejtszintig.

Termékkód: Állapotfelmérés
Fáradékony? Fájdalmai vannak? Allergiás? Jól érzi magát, nincs semmi probléma, de kíváncsi, hogy valóban így van-e? Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Nem biztos benne, hogy a megfelelő készítményt /vitamint, étrendkiegészítőt, stb.../ szedi?Válassza: Állapotfelmérésünke..
20 000Ft
Nettó ár:15 748Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)