Omega 3

Omega 3

Mi az omega-3?
Az Omega-3 esszenciális zsírsav (EFA), többszörösen telítetlen zsírsavnak (PUFA) is ismert. Állati és növényi forrásokból származik, bár a halolajból származó omega-3 (az Eco-Sustain ™ Omega-3 szintén elérhető) a leggyakoribb kiegészítő forma. A zsírsavak képezik a zsírok és olajok fő hasznos frakcióját, és szükségesek az általános egészséghez. * Mivel a test nem tud előállítani esszenciális zsírsavakat, ezeket élelmiszerekből vagy kiegészítő forrásokból kell beszereznie.
A növényi eredetű olajok, mint például a len, tartalmaznak omega-3 zsírsavat, az úgynevezett alfa-linolénsavat (ALA). Az emberi test az ALA-t általában hosszabb láncú zsírsavakká, eikozapentaénsavvá (EPA) és dokozahexaénsavvá (DHA) alakítja, amelyeket a prosztaglandin képződéshez és egyéb sejtszükségletekhez használ. * A halolaj a kívánt omega-3 zsírsavakat tartalmazza hasznos EPA és DHA formákban. Az ALA enzimatikus átalakulást igényel az EPA és DHA előállításához.

Miért van az összes omega-3 halolajcímkén a következő állítás: "mentes a PCB-k, a higany és más nehézfémek, dioxinok és más potenciálisan káros szennyező anyagok potenciálisan káros szintjéről"?
A vadon élő halak természetesen számos szennyeződésnek vannak kitéve, beleértve a természetes és az ember által okozott szennyeződéseket. Mint minden NOW® terméknél, gondoskodunk arról, hogy az omega-3 halolajainkat szükség szerint teszteljük szennyezőanyagok szempontjából.
A nehézfémeket és a higanyt egy olyan kifinomult műszer segítségével ellenőrizzük, amely úgynevezett induktív kapcsolású plazma tömegspektrométer (ICP-MS). A műszer tulajdonosa a NOW Foods és ezeket a teszteket rendszeresen elvégezzük. Szabványaink megegyeznek az American Herbal Products Association (AHPA) által meghatározottakkal, amelyek szigorúbbak, mint a legtöbb más tudományos alapú norma.
Régi története van a halolajok PCB- és dioxin-tesztelésének. A legismertebb világstandard az Európai Bizottság szabványa, amelyet az USA Gyógyszerkönyve is elfogadott. Ez a PCB-k, dioxinok és más hasonló szennyező anyagok szabványa figyelembe veszi a különféle PCB-k és dioxinok toxicitását.
A halolajjainkat más szennyező anyagok, például baktériumok és kórokozók szempontjából is teszteljük. Halolajaink általában biztonságosabbak, mint ha ugyanazt az olajat halak fogyasztásakor nyerik, a végrehajtott további tisztítási lépések miatt. Ezek a lépések tartalmazhatnak abszorbens technológiákat és molekuláris desztillációt, a halolaj típusától függően.
Az omega-3 gyógyszerminőségű?
Sok zavart okoznak azok a kiegészítő forgalmazók, akik azt állítják, hogy gyógyászati ​​minőségű omega-3 halolajat tartalmaznak a termékeik. Az Egyesült Államokban nincs ilyen, mivel soha nem tették közzé a hivatalos USP (Egyesült Államok Gyógyszerkönyv) monográfiáját, amely meghatározza az omega-3 halolaj gyógyászati ​​minőségűnek való minősítéséhez szükséges vizsgálati előírásokat. Bárki, aki azt állítja, hogy gyógyszerészeti minőségű halolajat kínál, egyszerűen túlértékeli termékét, azt állítva, hogy megfelel egy nem létező szabványnak.
Van azonban egy önkéntes GOED (EPA és DHA omega-3 Globális Szervezet) monográfia, amelyet arra használnak, hogy meghatározza a tiszta omega-3 EPA / DHA termék minősítéséhez szükséges előírásokat. Omega-3 bélben oldódó bevonattal ellátott halolaj-géljeink megfelelnek az EPA / DHA GOED monográfiájának.
Miért desztillálja az omega-3 halolaját?
A termékeinkben található omega-3 halolaj, Norvégiában vagy Peruban kifogott halból származik és általában nagynyomású molekuláris desztillációval dolgozzák fel. Ez a feldolgozási technika garantálja a nagy tisztaságú EPA / DHA omega-3 halolaj előállítását és minimalizálja a szennyeződések jelenlétét.
Milyen halfajokból származnak az omega-3 halolajok?
A szardínia, a szardella és a makréla az elsődleges fajok az omega-3 halolaj előállításához.
Mit jelent a bélben oldódó bevonat?
A bélben oldódó bevonat egy speciális emészthető polimer gát, amelyet akkor alkalmaznak, amikor a tartalmat meg kell védeni a gyomor környezetében található durva savaktól. A bélben oldódó bevonat megvédi a kapszula tartalmát a gyomorsavtól, megakadályozva, hogy a gyomornedvek feloldják a lágygélt a gyomorban. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy élvezzék az omega-3 halolaj előnyeit anélkül, hogy később " visszaköszönne". A bélben oldódó bevonatú lágygél az omega-3 halolajat a gyomoron kívüli lúgos környezetben szabadítja fel .
A halolaj az A-vitamin természetes forrása?
Az omega-3 halolajokat a halak teljes testéből - például szardínia, szardella és makréla - készítik, nem pedig a halmáj-olajból. Az Omega-3 halolajok olyan testolajok, amelyek tisztításon mennek keresztül, hogy eltávolítsák ezeket a vitaminokat és biztosítsák az EPA-t és a DHA-t.
A halmáj-olajok (például a tőkemáj-olaj) általában tartalmaznak A és D vitamint, kevés EPA-val és DHA-val együtt.
 
Megjelenítés:
Rendezés:

DHA 100 mg Kid's Chewable - 60 Softgels

DHA 100 mg Kid's Chewable - 60 Softgels Díjak, elismerések:        GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Kongnitív..

4,610Ft Bruttó ár: 3,630Ft

DHA-500, Double Strength 180 Softgels

 DHA-500, Double Strength 180 Softgels Díjak, elismerések:        GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Az omeg..

15,697Ft Bruttó ár: 12,360Ft

DHA-500, Double Strength 90 Softgels

 DHA-500, Double Strength 90 Softgels Díjak, elismerések:        GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Az omega-3 zsírsavnak több fajtájuk van, az egyik legfont..

9,238Ft Bruttó ár: 7,274Ft

Hemp Seed Oil 1000 mg 120 Softgels

Hemp Seed Oil 1000 mg 120 Softgels NOW® Kendermag olaj Softgels egy kényelmes módja, hogy hozzájussunk a nélkülözhetetlen zsírokhoz. A kendermagolajnak egyedi és lenyűgöző zsírsavprofilja van, amel..

6,248Ft Bruttó ár: 4,920Ft

Neptune Krill Oil 500 mg - 60 Softgels

Neptune Krill Oil 500 mg  - 60 Softgels Díjak, elismerések:      Szójamentes GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes   ..

11,741Ft Bruttó ár: 9,245Ft

Omega-3 - 100 Softgels

Omega-3 - 100 Softgels Díjak, elismerések:             Kukoricamentes GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser   Molekulárisan desztillált 180 EPA / DHA 120 Kol..

2,882Ft Bruttó ár: 2,269Ft

Omega-3 - 200 Softgels

Omega-3 - 200 Softgels  Díjak, elismerések:           Kukoricamentes GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Molekulárisan desztillált 180 EPA / DHA 120 Kolesz..

5,137Ft Bruttó ár: 4,045Ft

Omega-3 Fish Oil Lemon (halolaj citrom ízesítéssel) 200ml

Omega-3 halolaj Citrom ízesítésű természetes halolaj koncentrátum 200 ml Díjak, elismerések:      GMO-mentes Diómentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes   Norvégiából Citromos ..

7,676Ft Bruttó ár: 6,044Ft

Omega-3 Fish Oil Lemon (halolaj citrom ízesítéssel) 500ml

Omega-3 halolaj Citrom ízesítésű természetes halolaj koncentrátum 500 ml Díjak, elismerések:      GMO-mentes Diómentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Természetes Halolaj Norvégiából ..

14,126Ft Bruttó ár: 11,123Ft

Omega-3 Mini Gels - 90 Softgels

Omega-3 Mini - 90 Gels Softgels Díjak, elismerések:        Kukoricamentes GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Koleszterinmentes ..

3,495Ft Bruttó ár: 2,752Ft

Super Omega EPA 360EPA/240DHA 120 Softgels

Super Omega EPA, Double Strength Softgels Díjak, elismerések:        Kukoricamentes GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser Molekulárisan desztillált 36..

8,289Ft Bruttó ár: 6,527Ft

Ultra Omega3 500EPA/250DHA 90 softgels

Ultra Omega-3 90 Softgels Díjak, elismerések:        GMO-mentes Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes Kóser   500 EPA / DHA 250 Molekuláris Desztillált - bélben oldódó..

8,275Ft Bruttó ár: 6,516Ft