felfázás kialakulása gyakran megfigyelhető a nőknél, mégis vannak, akik sosem tapasztalják meg a kellemetlen tüneteket, de vannak olyanok is, akik időről-időre megküzdenek velük. A felfázással szemben az időben elkezdett kezelés a leghatékonyabb fegyver!

felfázás felnőttkorban tulajdonképpen húgyúti gyulladást jelent, ami bakteriális úton alakul ki. Felszálló fertőzésről van szó, tehát a kórokozók a húgycsövön keresztül jutnak be és okoznak gyulladást a szervezetben. Azért is tipikusan női betegség, mert a férfiak húgycsöve hosszabb, így ott nehezebben jutnak fel a kórokozók. A hideg miatt kialakuló felfázás nem ugyanez, csak a tünetei hasonlóak!

A legismertebb tünet a gyakori vizelési inger, de jellemzően fájdalom is társul hozzá, és előfordulhat vér is a vizeletben. A vizelet sötét színű és szagos lesz, fájdalom lép fel az alhasban, a kis medencében.

Keressen minket bizalommal és válasszon hatékony készítményeket a felfázás eredményes kezelésére! Kérdéseire megadott elérhetőségeinken válaszolunk!

Bővebben

Ezért fázol fel nyáron is!