Édes energia

A glükóz egy cukor, amely testünk elsődleges sejtenergia-forrásaként, valamint a legtöbb élőlény energiaforrásaként szolgál. Természetesen szinte minden növényben megtalálható, amelyek vízből és szén-dioxidból fotoszintézis útján állítják elő. A glükózt a táplálékból nyerik az emésztőrendszerben vagy a májban, majd a véráramon keresztül eljutnak a sejtekhez az egész szervezetben, ezért gyakran hallani, hogy a glükózt vércukornak nevezik. Emberben a vércukorszint szabályozását pontosan az inzulin, a hasnyálmirigy által termelt természetes hormon, valamint más hormonok, köztük a glukagon, a kortizol és az adrenalin szabályozza.

Kordában tartva

Egészséges emberekben a vércukorszint szigorúan szabályozott. Túl sok vagy túl kevés negatívan befolyásolhatja szervezetünk természetes egyensúlyát, ami potenciálisan számos egészségügyi problémához vezethet. Sajnos néhányunk számára, minden erőfeszítésünk ellenére, néha nehéz megfelelően szabályozni a vércukorszintet.

A glükóz szabályozása táplálkozáson keresztül

Az egészséges emberek számára az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás kulcsfontosságú elemei az egészséges vércukorszint fenntartásának. Azoknak, akik azt gyanítják, hogy szervezetük nehezen tudja fenntartani az egészséges vércukorszintet a normál tartományon belül, nem biztos, hogy elegendő az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás.

Mindannyiunk számára, akiket érdekel az egészséges vércukorszint fenntartása, az egészséges táplálkozás és a testmozgás mellett a NOW® olyan kiegészítőket fejlesztett ki, amelyek nagyszerű kiegészítők lehetnek szervezetünk természetes vércukorszint-szabályozási képességének támogatására.*

  • A NOW® Berberine Glucose Support MCT olajjal kombinálva az optimális berberin felszívódását segíti elő a glükóz metabolizmus támogatása érdekében.* Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a berberin segíthet fenntartani a már normális glükóz- és lipidanyagcserét.* Az MCT olaj (vagy kaprát) elősegíti a glükóz anyagcserét.*
  • A króm egy esszenciális nyomelem, amely az inzulinnal együttműködve támogatja az egészséges vércukorszintet, és fontos szerepet játszik a fehérjék, zsírok és szénhidrátok megfelelő felhasználásában.* A NOW nagy biológiai hasznosulású króm-pikolinátot, valamint tri-krómot kínál. a króm három különböző formája – Chromium Picolinate, Chromium Chelavite® és ChromeMate®.
  • A GlucoFit® a Lagerstroemia speciosa gyógynövényből kivont, 18%-os koroszolsavra standardizált étrend-kiegészítő. A GlucoFit® aktív összetevőjéről, a koroszolsavról, tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy támogathatja az egészséges glükóz-anyagcserét.*

A NOW® különbség

A NOW® már több mint 50 éve képessé teszi az embereket arra, hogy egészségesebb életet éljenek azáltal, hogy kiváló minőségű étrend-kiegészítőket, élelmiszereket, testápolási és sporttáplálkozási termékeket gyárt. A világ legjobb nyersanyag-beszállítóival fennálló hosszú távú kapcsolataink biztosítják, hogy minden NOW® termék, beleértve a glükóztámogató termékcsaládunkat is, prémium alapanyagokból készüljön, és minden általunk gyártott termék a minőség iránti iparágvezető elkötelezettségünkkel készül.

*Ezeket az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.