Kid Cal - 100 Chewables

Kid Cal - 100 Chewables

Kid Cal - 100 Chewables

Díjak, elismerések:

 
 • Kalcium citrát, magnézium-& D-vitamin

 • Igazi gyümölcskoncentrátum

 • Vegetáriánus / vegán

 • Táplálék-kiegészítő

Sajnos túlságosan sok gyermek nem jut hozzá az ajánlott, 800-tól 1,300 mg-ig terjedő kalciummennyiséghez, melyre szükségük lenne az egészséges csontok fejlődéséhez és fenntartásához. Ezen indíttatásból örömmel mutatjuk be az új NOW® Kid Cal rágótablettát. Ezek az állat formájú rágható tabletták rendkívül ízletesek, a gyermekek élvezni fogják, így könnyen hozzájutnak a kalciumhoz, melyre szükségük van ahhoz, hogy erősek és egészségesek legyenek, ha felnőnek. Kalciumot, magnéziumot, D-vitamint tartalmazó narancsos ízű rágótabletta gyermekeknek. A kalcium létfontosságú a csontok és a fogak szerkezetének kialakításához és megtartásához. Hozzájárul az optimális csonttömeg eléréséhez és fenntartásához. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő izomműködéshez, a normál véralvadáshoz. A D-vitamin részt vesz a kalcium és a foszfor felszívódásában és hasznosulásában, az egészséges csontozat és fogazat kialakításában. A magnézium a normál sejtosztódási folyamatokban, az idegrendszer, az izmok normál működésének fenntartásában játszik fontos szerepet.

Javasolt használat: Rágható táplálék-kiegészítő gyermekek számára. 1 éves kor feletti gyermekeknek, 1 rágótabletta naponta.

Összetevők:

Napi adag:

1 rágótabletta

Adag:

100

 

Mennyiség adagonként

%Napi érték*

 

 

Gyermekeknek 

 

 

 4 alatt----4 felett.  

Calories  

5  

 

Total Carbohydrates  

1 g  

† ---- <1%*  

Sugars  

<1 g  

† - ---†  

Vitamin A
(100% as Beta-Carotene)  

200 IU  

8% - ---4%  

Vitamin D
(as Ergocalciferol)  

100 IU  

25% - ---25%  

Calcium
(from Calcium Citrate)  

100 IU  

13% ---- 10%  

Magnesium
(from Magnesium Citrate and Magnesium Amino Acid Chelate)  

50 mg  

25% ---- 13%  

Orange Fruit Powder
(Citrus sinensis)  

45 mg  

† ---- †  

Egyéb összetevők: Xilit, hidroxipropil-cellulóz, természetes narancs gyümölcslé-por, sztearinsav (növényi forrás), mikrokristályos cellulóz, kókuszdió-olaj por, xantángumi, citromsav, természetes ízesítők, szerves Stevia-levél kivonat (enzimmel módosított sztevilol-glikozidok) és szilikon Dioxid. Szója- és kókuszdió-olajat tartalmaz
Nem tartalmaz: búza, glutén, tej, tojás, hal vagy kagyló
Figyelmeztetés: Tartsa távol a gyerekektől. Forduljon orvoshoz, ha gyermekének bármilyen egészségügyi problémája van, vagy ha valamilyen gyógyszert szed. 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: Now Foods, USA.

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

 • Megtekintve: 5682
 • Gyártó: Now Foods
 • Termékkód: 1233
 • Hűségpontok: 226
 • Elérhetőség: Készleten
 • 4,610Ft
 • Nettó ár: 3,630Ft
 • Ár termékponttal: 4307