CoQ10 100 mg with Hawthorn Berry - 90 Veg Capsules

CoQ10 100 mg with Hawthorn Berry - 90 Veg Capsules

CoQ10 100 mg with Hawthorn Berry - 90 Veg Capsules

Díjak, elismerések:

A koenzim Q10 egy vitamin jellegű vegyület, ubikinon-nak  is nevezik . Sejtjeink -így az egész szervezet- energiával való ellátását a koenzim Q10 szabályozza. A koenzim Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig maga állítja elő, de e kor után szintje hanyatlani kezd és kívülről kell bevinni. A klinikai tesztek alapján a legnagyobb hatását a szabadgyökök lekötésében fejti ki. Jó hatású lehet a szívbetegek, különösen a szívelégtelenségben vagy szívelgyengülésben szenvedők számára. Javasoljuk még amikor szokatlan erőkifejtésre szánják el magukat, például erősen sportolni kezdenek. Egyesek szerint lassítja az öregedést, elősegíti a fogyást. A koenzim Q10 (CoQ10) központi szerepet játszik a celluláris energia termelésben. * A CoQ10 az egész testben megtalálható, de különösen koncentrálódik a szívben, a májban és a vesében. A CoQ10 termelése  az életkorral csökken . A CoQ10 egy hatásos gyökfogó a  sejtmembránokban, csakúgy, mint az érrendszerben. * Több éves tudományos kutatás kimutatta, hogy a CoQ10 segít  az egészséges szív és érrendszer fenntartásában. *

Javasolt használat: 1 kapszula naponta, lehetőleg zsírtartalmú étellel.

Bővebben⇒

Összetevők:

Napi adag:

1 Veg Capsule

Adag:

90

 

Mennyiség adagonként

% Napi bevitel*

Coenzyme Q10 (CoQ10)

100 mg

Hawthorn Berry
   (Crataegus laevigata and/or monogyna) (Fruit) 

400 mg  

 

Egyéb összetevők: Hypromellose (cellulózkapszula).

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, kukorica, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió

Figyelem: Csak felnőttek számára. Forduljon orvoshoz, ha terhes /szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van.

A NOW® CoQ10 gyógyszerészeti fokozat. A NOW CoQ10 termékek csak fermentációval előállított CoQ10 természetes, all-transz formáját tartalmazzák.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ez természetes és nem befolyásolja a termék minőségét.

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Gyártó: Now Foods, USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

  • Megtekintve: 2815
  • Gyártó: Now Foods
  • Termékkód: 3212
  • Hűségpontok: 673
  • Elérhetőség: Készleten
  • 13,716Ft
  • Nettó ár: 10,800Ft
  • Ár termékponttal: 12817