Honnan tudhatom, hogy a NOW® termékek biztonságosak?

A NOW® rendelkezik a Good Manufacturing Practices (GMP) tanúsítvánnyal a Natural Products Association (NPA), a legnagyobb étrend-kiegészítő kereskedelmi szövetségtől az Egyesült Államokban. A GMP tanúsítás azt jelenti, hogy gyártási folyamatunk minden aspektusát megvizsgálták, beleértve a laboratóriumi és vizsgálati módszereinket is. stabilitás, hatékonyság és termékösszetétel, és 2000 óta folyamatosan fenntartjuk az „A” besorolást. A NOW az NPA TruLabel programjának is tagja, amely az iparág legkiterjedtebb és legsikeresebb önszabályozó programja. 

Ezenkívül a NOW birtokolja és üzemelteti az egyik legjobb magánlaboratóriumi létesítményt az iparágban, amely lehetővé teszi számunkra, hogy havonta akár 19 000 vizsgálatot is elvégezhessünk, segítve a NOW® termékek biztonságának és tisztaságának biztosításában.

Miután kinyitottam egy terméket, mennyi ideig fogja megőrizni a feliratozott hatását?

A NOW termékek lejárati dátummal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy amennyiben a terméket szobahőmérsékleten vagy az alatt tartották, és száraz környezetben, legalább a lejárati dátumig megőrzi a címkén feltüntetett hatását.

A "hűtve tárolandó" címkével ellátott termékeket a termék teljes élettartama alatt így kell tárolni, és felbontás után azonnal le kell hűteni. Egyes termékek esetében a több napos hűtés nélküli időszak nem feltétlenül érinti őket, a hosszabb időszakok viszont igen. Más termékek esetében a hűtés biztosítja, hogy a terméket alacsony páratartalmú környezetben tartsák, nem pedig alacsony hőmérsékletű környezetben. A hűtés javasolt sok termék eltarthatóságának meghosszabbításához, különösen a halolajok, a táplálóolajok, a mandulaolaj és a probiotikumok, hogy csak néhányat említsünk.

Az esetleges frissességi csomagokat és betéteket a palackban kell hagyni, amíg a terméket teljesen el nem használják. Ez segít megelőzni az oxidációt, és hosszabb ideig frissen tartja a terméket. A csomagolóanyagok újrahasznosítása előtt dobjon ki minden csomagot és betétet.

Mik azok az Ageless® szárítószerek és az étrend-kiegészítő palackokban lévő széncsomagok?

Ezek a csomagok a felesleges nedvesség, oxigén vagy szagok felszívására szolgálnak a palackon belül, és meghosszabbítják a termék eltarthatóságát. A NOW Ageless® csomagokat használ, hogy meghosszabbítsa az eltarthatóságot, és megóvja sok termékünket a lebomlástól

Miért vannak színeltérések egyes termékeinél?

Színeltérés a legtöbb természetes terméknél előfordul, és számos ok miatt fordulhat elő, beleértve a termék származási országát, a termesztési talaj állapotát, az enzimaktivitást, a nedvességtartalmat, a hőt és az oxidációt. Az összetevők kombinációját tartalmazó termékek jellemzően hajlamosabbak a színváltozásokra. Ez teljesen normális, és semmilyen módon nem befolyásolja a termék minőségét.

Miért jelennek meg egyes összetevők védjegyei a NOW termékcímkéken?

A NOW-nál mindig csak a legjobb minőségű összetevőket keressük termékeinkhez. A védjeggyel ellátott összetevők azt jelzik, hogy összetételükben szabadalmaztatott módszereket alkalmaznak, amelyek általában növelik a termék minőségét és értékét a fogyasztók számára. A védjeggyel ellátott összetevők általában nagyobb fokú tudományos alátámasztással rendelkeznek, mint a nem védjeggyel ellátott összetevők, mivel a védjegytulajdonosok gyakran további szabványosítást hajtanak végre, és gyakran benyújtják anyagaikat tudományos vizsgálatokhoz. A fogyasztók további információért fordulhatnak a védjegyes összetevők gyártóihoz.

Honnan szerzi be a kemény zselatin kapszulákban használt zselatint?

A kapszuláinkban használt zselatint a marhahúsból származó kollagén feldolgozásával nyerjük. A lágyzselatin kapszulák szintén jellemzően marhahús zselatinból származnak. A vegetáriánusok számára MOST egyre több kiegészítőt kínál növényi kapszulákban (Veg Caps), amelyek növényi cellulózból vagy poliszacharidokból készülnek.

Egyes termékei nátrium-benzoátot tartalmaznak. Nemrég hallottam valamit arról, hogy ez probléma az üdítőitaloknál. Van ennek veszélye a termékeiben?

A benzoesavat, benzoátokat és rokon vegyületeket alaposan tanulmányozták, és hosszú múltra tekint vissza biztonságos használatuk. Ezek a vegyületek természetesen előfordulnak élelmiszerekben, például gyümölcsökben és bogyókban, és természetes módon keletkeznek a normál növényi anyagcsere-folyamatok során.

Az 1990-es évek óta az FDA tudatában van annak, hogy a benzol, egy rákkeltő anyag, ppb (ppb) szinten képződhet egyes benzoát tartósítószereket és aszkorbinsavat (C-vitamint) tartalmazó üdítőitalokban. Az értékelt, ezeket az összetevőket tartalmazó italok túlnyomó többsége vagy nem tartalmazott kimutatható benzolt, vagy az ivóvíz 5 ppb határértéke alatt volt, ami nem jelent közvetlen egészségügyi kockázatot.

Minőségbiztosítási osztályunk ismeri a jelentéseket. Minden benzoátot és C-vitamint tartalmazó termékünket teszteltük, és megállapítottuk, hogy nem tartalmaznak benzolt (egyet sem észleltünk). Továbbra is figyelemmel kísérjük az esetleges új fejleményeket.