5-HTP 100 mg 90 Chewables

Készlethiány 5-HTP 100 mg 90  Chewables

5-HTP 100 mg 90 Chewables

Díjak, elismerések:

Az 5-HTP-t, egy aminosav. Az L-triptofán és a szerotonin közötti köztes metabolitot egy afrikai növény (Griffonia simplicifolia) magjából nyerik ki.

Az 5 HTP hatékonyan növeli a szerotonin szintet az agyban. A szerotonin hiánya a következő szindrómákat válthatja ki: depresszió, alvászavar, szorongás, fejfájás, szénhidrát hiány, agresszivitás, nikotin függőség. A legújabb klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy az 5 HTP magasabb vagy legalább egyenlő hatásfokon kezeli a depressziós és szorongásos tüneteket a betegeknél. Egy norvég tanulmány azt bizonyítja, hogy az 5 HTP segíti leküzdeni az alvászavaros tüneteket ( a szerotonin valójában egy közvetlen előfutára a Melatoninnak ). Két tanulmány, egy spanyol és egy olasz, azt mutatták ki, hogy az 5 HTP hatásos a fejfájás ellen. A Texas-i Egyetem egyik doktora diplomát kapott, amiért bizonyította, hogy az 5 HTP egy hatékony gyógymód a bulémiás magatartással összefüggő szorongásos betegségek ellen.*

Figyelmeztetés: Ha Ön jelenleg antidepresszánst szed, forduljon orvoshoz használat előtt. Szedése, álmosságot okozhat.

A triptofán aminosav és a szerotonin közötti köztes metabolit az 5-HTP, melyet egy afrikai növényből vonnak ki (Griffonia simplicifolia).

Javasolt használat: 1 tabletta üres gyomorba, lehetőleg lefekvés előtt.

Összetevők:

Napi adag: 1 Chewable Tablet
Adag: 90
Mennyiség adagonként
* Napi érték nincs meghatározva.
5-HTP (5-hydroxytryptophan)
   (from Griffonia simplicifolia Extract) (Seed)
100 mg *

Egyéb összetevők: Xylitol, szorbit, mikrokristályos cellulóz, természetes aromák, sztearinsav (növényi forrás), hidroxi-propil-cellulóz, szilícium-dioxid, citromsav és annatto vetőmag kivonat.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió összetevőket.

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Forduljon orvoshoz ha terhes / szoptat, gyógyszereket szed (különösen antidepresszánsok), vagy valamilyen betegsége van. Álmosságot okozhat.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: Now Foods, USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

  • Megtekintve: 2441
  • Gyártó: Now Foods
  • Termékkód: 0109
  • Hűségpontok: 586
  • Elérhetőség: Készlethiány
  • 11,374Ft
  • Nettó ár: 8,956Ft
  • Ár termékponttal: 11374