A speciális táplálkozási igények manapság már igencsak sokrétűek, és ehhez a kereskedelemben kapható termékek gyártóinak is alkalmazkodniuk kell, mivel, ha nem teszik, lassan vásárlók nélkül maradnak, és ugyanez vonatkozik a kereskedőkre is. Természetesen mi is igyekszünk megfelelni a vásárlói igényeknek, ezért nálunk is csak olyan termékek kaphatóak, amelyek megfelelnek a speciális táplálkozási igényeknek.

Termékeink minősítettek, komoly szakmai díjakat is kaptak, de ez persze még nem elég a speciális táplálkozási igények kielégítéséhez. Természetesen adalékanyagokkal sincsenek dúsítva, de emellett glutén-, dió-, laktóz-, tojás-, szója- és GMO-mentesek is, allergiás reakciókat tehát nem váltanak ki, és adaptogének, vagyis bárki fogyaszthatja őket, és ha ez nem lenne elég, még a kóser előírásoknak is megfelelnek.

Ha Önnek is speciális táplálkozási igényei vannak, és felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, és rendeljen néhány kattintással webáruházunkból! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!