Baktériumok az egészségért Amikor a baktériumokra gondolunk, általában egy szó jut eszünkbe: fúú! De ez a hatalmas mikroorganizmuscsoport nem mind rossz. Valójában minden pillanatban több billió baktérium van a szervezetében, amelyek többsége hasznos. Valójában testünk körülbelül tízszer több baktériumsejtnek ad otthont, mint az emberi sejteknek! Ezek a jótékony baktériumok testünkön belül és kívül egyaránt élnek. Kívülről a baktériumok többsége a bőrünkön található. Belül a jótékony baktériumok nagy része a bélrendszerünkben található.

Hogyan segítenek a probiotikumok A probiotikumok fantasztikusak. Számos hihetetlenül fontos funkciót látnak el:  – A probiotikus baktériumok puszta számának köszönhetően megnehezítik a rossz baktériumok számára, hogy megvessék a lábukat az emésztőrendszerben. Ha ezeknek a rossz baktériumoknak lehetőségük nyílik megtelepedni, mindenféle problémát okozhatnak, ezért jó ötlet a jótékony baktériumok egészséges többségének fenntartása.

Tápanyagok felszívódása – A probiotikus organizmusok nemcsak az emésztést és a tápanyagok hasznosulását segítik elő, hanem bizonyos tápanyagokat is képesek szintetizálni, például B-vitamint és K-vitamint. Segítik a kalcium felszívódását is, ami többek között a csontok egészsége szempontjából is fontos.*

Immunitás erősítése – Egyre több bizonyíték van arra, hogy a probiotikumok az immunrendszer normál működését is támogatják azáltal, hogy modulálják az immunrendszer specifikus sejtjeinek aktivitását, fenntartják a normál gátműködést, valamint az immunműködés egyéb aspektusai révén.* Szerepet játszanak a bél érzékeny szövetének védelmében is, ahol sok immunológiai tevékenység zajlik.*

A salakanyagok eltávolítása – Amellett, hogy a probiotikumok segítik szervezetünket abban, hogy megkapja, amire szüksége van, segíti a szervezetünknek megszabadulni attól is, amire nincs szüksége, például az anyagcsere salakanyagaitól, amelyek az anyagcsere normális melléktermékei.

Megerősítések – Életünk során számos tényező befolyásolhatja a baktériumok egyensúlyát a bélrendszerünkben, és nem mindig jobbra. Egy jó probiotikus formula segíthet gyorsan feltölteni a létfontosságú bélmikroflórát utazás vagy más stresszes helyzetek során, és segíthet fenntartani a normál emésztőműködést.* A természetes probiotikumok mellett megtalálhatók a „prebiotikumok” is, amelyek olyan anyagok, amelyek a probiotikumok táplálékául szolgálnak, segítve ezeknek a jótékony baktériumoknak a túlélését és szaporodását. A prebiotikumok nem emészthető szénhidrátok, amelyek a hasznos baktériumok táplálékát jelentik; alapvetően funkcionális élelmiszerek mikroszkopikus barátaink számára. A legjobb probiotikus étrend-kiegészítőink közé tartozik a prebiotikumok további támogatása.

A NOW® különbség A NOW® fedezi a probiotikum-kiegészítő szükségleteit. Tudományos csoportunk lépést tart a probiotikum-kutatás legújabb vívmányaival, és a legújabb kutatásokat beépítjük készítményeinkbe annak érdekében, hogy Ön egy olyan modern formulát kapjon, amely garantáltan hatékony és hatékony a „Legjobb érvényességi idő” dátumig.

Különféle probiotikus kiegészítőket kínálunk az Ön kényelme érdekében, beleértve a kapszulákat, növényi kapszulákat, rágható pasztillákat, porokat és csomagokat. Számos különböző hatást is kínálunk, 2,5 milliárdtól 100 milliárd adagig. A legjobb az egészben, hogy probiotikus termékeink a minőség iránti megingathatatlan elkötelezettséggel készülnek, mint minden NOW termék.

Termékek