Mi az MCHC - MCHA?

Szerző: vitaminadmin 2019/02/25 0 Hozzászólás

Mi az MCHC / MCHA?

Az MCHA és az MCHC a mikrokristályos hidroxi-apatit és a mikrokristályos hidroxi-apatit koncentrátum rövidítései. Ezek a kifejezések egymással felcserélhetőek, de mindkettő jellemzően a koncentrátumra vonatkozik. A GYIK  esetében az MCHC-t használjuk.

Az MCHC természetes eredetű (jellemzően szarvasmarhafélékből nyert) teljes értékű csontkoncentrátum, amely természetes módon előforduló kalciumot, valamint számos más, csontszövetben természetes módon előforduló csontépítőt, például magnéziumot és foszfort is tartalmaz. * Az MCHC speciális táplálékkiegésztőket is tartalmaz, mint például az oszteokalcin (kalciumkötő fehérje), kollagén, és különböző növekedési faktorok, például IGF-I és IGF-II.

A kalcium más formáihoz képest az MCHC számos vizsgálatban jobb biohasznosulást és abszorpciót mutatott.

Honnan származik a mikrokristályos hidroxi-apatit-kalcium a NOW® Bone Strength és a Bone Calcium termékeiben?

Termékeinkben használt mikrokristályos hidroxiapatit (MCHA vagy MCHC) kalciumot (beleértve a Bone Strength  és a Bone Calcium összetevőit)  ausztrál forrásból származik, amelyeket nehézfémekre is tesztelnek.

* Az állításokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal nem értékelte. Ezek a termékek nem a betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak.