Cholesterol Pro™ - 60 Tablets

Cholesterol Pro™ - 60 Tablets

Cholesterol Pro™ - 60 Tablets

Díjak, elismerések:

Cholesterol Pro™ Két olyan összetevő kombinációja, amelyek klinikailag bizonyították, hogy képesek a lipid szinteket az egészséges tartományban tartani. A Bergamonte™ a Bergamotból (Citrus bergamia) kivont poliphenol, amelynek egyedi összetétele és magas citrus bioflavonoid tartalma elősegíti az érrendszer egészséges működését, valamint a megfelelő vércukor metabilizmust. CardioAid®, egy olyan növényi szterin kombinációja a Beta-Sitosterolnak a Campesterolnak és a Stigmasterolnak, amely szintén bizonyította hasznosságát az egészséges koleszterin szint támogatásában. E két összetevő egyedülálló támogatást biztosít az érrendszer egészséges működéséhez.

Javasolt használat:  2 tabletta 1-2 alkalommal naponta étkezés közben, az első 30 napban. 30 nap után, 1 tabletta naponta, étkezés közben, mint fenntartó adag.

Összetevők:

Napi adag:

2 Tablets

Adag:

30

 

Mennyiség adagonként

% Napi bevitel*

Bergamonte™ Citrus Bergamot Polyphenolic Extract
   (Citrus bergamia Risso) (Fruit) (min. 25% Flavanones)
   (Standardized to Melitidine and Bruteridine)  

500 mg  

*  

CardioAid® Plant Sterols
(including Beta-Sitosterol, Campesterol and Stigmasterol)  

800 mg  

*  

Egyéb összetevők: cellulóz, kalcium-karbonát, nátrium, sztearinsav (növényi eredetű), szilícium-dioxid, magnézium-sztearát (növényi forrás) és növényi bevonat. Szójaszármazékot tartalmaz.

Nem tartalmaz: cukor, só, élesztő, búza, glutén, tej, tojás, kagyló, vagy tartósítószereket.

Vegetáriánus / vegán termék.

Figyelem: Csak felnőttek számára. Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van.

Tartsa távol a gyermekektől.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: Now Foods, USA.

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
  • Megtekintve: 1930
  • Gyártó: Now Foods
  • Termékkód: 3509
  • Hűségpontok: 519
  • Elérhetőség: Készleten
  • 9,418Ft
  • Nettó ár: 7,416Ft
  • Ár termékponttal: 9418