Menü
Kosár

Probiotic-10™ 25 Billion - 30 Veg Capsules

Probiotic-10™ 25 Billion - 30 Veg Capsules
Új
Probiotic-10™ 25 Billion - 30 Veg Capsules
5 627Ft
Nettó ár: 4 431Ft
Ár hűségpontban: 5627
  • Elérhetőség: Készleten
  • Hűségpontok: 310
  • Termékkód: 293-7

Probiotic-10™ 25 Billion - 30 Veg Capsules

Díjak, elismerések:

NOW® probiotikus-10 ™ egy kiegyensúlyozott spektruma olyan élő organizmusoknak, amelyek sav-rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből állnak, és amelyek képesek természetes módon megtelepedni az emberi Gl traktusban (bélrendszerben). * A probiotikus baktériumok fontos szerepet játszanak az egészséges emésztésben, valamint segítik a bélfal bovonatának folytonosságát fenntartani, és támogatják a megfelelő bélmotilitást és részt vesznek a méregtelenítési folyamatban. * A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek klinikai vizsgálatok szerint támogatják az immunrendszer egészséges működését. *10 fajta baktériumtörzs

A termékben található probiotikus törzseket, DNS-ujjlenyomat-technológiával azonosították.

Ez a termék úgy lett megtervezve, hogy a Best By dátumig 25 milliárd CFU hatékonyságot biztosítson. A NOW® Probiotic-10 ™ az élő szervezetek kiegyensúlyozott spektrumát kínálja saválló rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből, amelyekről ismert, hogy természetes módon képesek megtelepedni az emberi GI traktusban. * A probiotikus baktériumok kulcsfontosságúak az egészséges emésztés szempontjából, segítenek fenntartani a bél integritását, támogatja a megfelelő bélmozgást és részt vesz a méregtelenítési folyamatban. * A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket használ fel, amelyeket klinikailag validáltak az immunrendszer egészséges működésének támogatására. *

Javasolt használat: 1 kapszula 1-2 alkalommal naponta étkezések között, vagy éhgyomorra.  Felbontás után, hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát./ Polcstabil

Összetevők:

Napi adag:1 Veg Capsule
Adag:30
Mennyiség adagonként% Napi érték
† Napi érték nincs meghatározva.
Blend of 10 Strains
 of Probiotic Bacteria (25 Billion CFU):

 Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05)
160 mg **

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, hipromellóz (cellulóz kapszula), FOS (fruktooligoszacharidok), aszkorbil-palmitát és szilícium-dioxid.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dióféle

Figyelmeztetés: Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed (különösen immunszupresszív gyógyszerek), vagy valamilyen betegsége van (különösen, ha az immunrendszerrel kapcsolatos).

Gyermekektől távol tartandó.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/

Tárolás: Hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát.

Gyártó: Now Foods, USA.

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.