Bicom biorezonancia

A biorezonancia ott segít, ahol a nyugati orvostudomány segíteni nem tud.  Felderíti és gyógyítja a gyulladásokat, fejfájásokat, asztmát, allergiát, intoleranciát, stb.

A BICOM biorezonancia képes feltérképezni az egész test állapotát, felderíti a szervezetben meglévő problémákat, és szemben a nyugati orvostudománnyal nem csupán a betegség következményeit kezeli gyógyszerek felírásával, de feltárja a betegség rejtett okait is. A szervezetet, testet egy egységként értelmezi, ezért már több mint 25 éve a holisztikus gyógyítás egyik módszere.

Mit lehet biorezonanciával kezelni?

A BICOM OPTIMA készülékkel különböző gyulladások, fejfájások, asztma, bőrproblémák, krónikus fáradtság-szindróma, kiütések, allergiák és intolerancia gyógyítható. Segít megtisztítani a szervezet a testet a levegőből és az elektroszmogból érkező salakanyagoktól. Kiváló tulajdonságainak és hatásainak köszönhetően sikeresen alkalmazható a meddőség okainak feltárására és kiküszöbölésére.

Mindenki azt szeretné, hogy kezelésük hatékony, fájdalommentes és mellékhatások nélküli legyen, amit ez a forradalmi terápia fenntartás nélkül biztosítani tud.

Milyen elven alapul a biorezonancia?

Minden élő anyag, beleértve a vírusokat és baktériumokat is, saját elektromágneses rezgéseket bocsát ki. Biorezonanciával ezek a rezgések lemérhetők és meghatározható, hogy a test egyes sejtjei mennyire szabadon „kommunikálnak” egymással. Ez a sejtközi kommunikáció a test önszabályozásának alapja és tájékoztatást nyújt nekünk a szervezet egészségi állapotáról. Amennyiben a vizsgált személy valamilyen idült betegségben szenved vagy testébe idegen anyag került (pollen, ólom), a BICOM készülék ezt zavaró rezgésként értelmezi, amelyet ki kell javítani. Ha a sejtek hosszabb ideig nem kommunikálnak egymással, a testen ez különböző fizikai változások és tünetek fellépésével manifesztálódik. A biorezonance képes ezeket a hibás (zavaró) elektromágneses kódokat módosítani, a „helyes frekvenciákat” visszaküldi a páciens szervezetébe és ezzel helyreállítja a belső szervek harmóniáját.

A biorezonancia az elektromos akupunktúra elvén működik, melynek segítségével felderíthető, hogy a test milyen anyagokkal rezonál. Az elektromos feszültség regisztrálását már hosszú évek óta alkalmazza a hagyományos nyugati orvostudomány is, például ezen alapul az ismert EEG és EKG eljárások működése.

Kérjen időpontot: +36 30 574 6640,  +36 30 405 2122, info@vitamin-abc.hu vagy személyesen: NOW Mintabolt 1092 Budapest, Erkel utca 14/A.