Tudomány:

A SuperNutrition által létrehozott "képlet" az első, melynek tudományosan igazolták hatásosságát.  A termékek összetétele, a legfrissebb tudományon alapuló, kiegyensúlyozott és hatékony, amely tükrözi a Linus Pauling nagy hatékonysági elméleteit és Richard Passwater celluláris táplálkozási elméleteit.

Biohasznosulás:
USP vitaminok

A jobb táplálkozás révén a világ jobb helyzete nem csak szlogen, hanem küldetés.

A jobb táplálkozás révén a világ gyermekei jobban megtapasztalhatják az optimális egészséget, és biztosan egészséges fiatal felnőttekké válhatnak, míg a felnőttek élvezhetik a fizikai jólét kényelmét és nyugalmát. A jobb táplálkozás révén megszabadulunk az alultápláltság béklyóitól, jobban érezzük magunkat, boldogabbnak érezzük magunkat, kedvesebbek és szelídebbek vagyunk, és ez jobbá teszi a világot. Ez felhívást jelent egy vállalatra, egy emberre, egy vállalkozásra - úgy hívják, hogy SuperNutrition. Annak érdekében, hogy a világ egy kicsit okosabb, kicsit egészségesebb legyen. Olyan világot építeni, amely nem a túlélés miatt aggódik, hanem örömmel virágzik. Segíteni az okosabb, egészségesebb, boldogabb emberek világának felépítésében. Ezt tesszük, és ezért tesszük.


Az USP tápanyagokat tartalmazzák. Több mint 200 000 közzétett tanulmány megerősíti azok jótékony hatásait és biohasznosulását.

Az USP az Egyesült Államok Gyógyszerkönyvét jelenti, amely egy elfogadott alapanyag-szabvány. Ez igazolja, hogy a tápanyag tiszta, biztonságos és tökéletes összetételü, azonos identitású molekulák replikája az élelmiszerekben, vagy a folsav esetében egy A vitamin olyan változata, amely sokkal stabilabb és sokkal hosszabb ideig fenntartja a hatékonyságot, mint az élelmiszerekben található ugyanaz a tápanyag.

Az USP tápanyagok azzal az előnnyel járnak, hogy koncentrált tápanyag formájúak, így kevesebb tabletta képes több tápanyagot szolgáltatni a hiányos étrend kiegészítéséhez. Ez az előny fontos, mivel az amerikaiak több mint 90% -a nem rendelkezik táplálkozási szempontból megfelelő étrenddel, és azoknak, akik megpróbálnak megfelelően táplálkozni, meg kell birkózniuk a környezeti és egyéb stresszekkel, amelyek növelik az alapvető tápanyagok szükségességét. Továbbá, tanulmányok azt mutatják, hogy az Egyesült Államok felső talajában nagymértékben kimerültek a tápanyagok, így az Egyesült Államokban még a bio gyümölcsökben és zöldségekben is akár 85% -kal kevesebb vitamin és ásványi anyag lehet, mint 100 évvel ezelőtt.

A SuperNutrition gyorsabban oldódik a szabadalmaztatott, saját fejlesztésű rostleválás miatt.

https://www.supernutritionusa.com/