A NOW termékek rendelkeznek az USA legnagyobb Természetes Termékek Szövetsége (NPA) által kiadott Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) minősítéssel. A GMP minősítés azt jelenti, hogy a NOW gyártási folyamatát megvizsgálták, beleértve a laboratóriumi minőségellenőrzési és beltartalom vizsgálati módszereket is és ennek alapján felvették a Helyes Gyártási Gyakorlati gyártók közé. Ezen belül a NOW „A” minősítést kapott, amely az NPA által adható legjobb minősítés. A NOW tagja az NPA TruLabel Programjának is, amely az iparág leggyorsabban fejlődő és legsikeresebb önszabályzó programja.

A NOW®
1968 óta a NOW díjnyertes étrend-kiegészítőkkel és természetes termékek gyártásával segíti az embereket, hogy egészségesebb életet éljenek.
Tudjuk, hogy sok márka közül választhat étrend-kiegészítőt.  Amikor a NOW-t választja, az iparág legrégebbi és legnagyobb gyártóját választja. Régóta fennálló kapcsolatokat fejlesztettünk ki a világ legfontosabb alapanyag-beszállítóival, és csak a prémium minőségű összetevőket használjuk minden NOW termékhez.
Korszerű, házon belüli laboratóriumi létesítményeinkkel és több mint 100 szakértővel arra összpontosítunk, hogy termékeink megfeleljenek a piacvezető minőség iránti elkötelezettségünknek.