Okosító termékek iskolakezdéshez

Szerző: vitaminadmin 2019/09/13 0 Hozzászólás

okosító termékekVége a nyárnak, a felnőtteknek újrakezdődtek a dolgos hétköznapok, a gyerekeknek pedig az iskola. Ez sok szempontból megviseli a gyerekek szervezetét, ráadásul folyamatosan teljesíteni is kell. Dolgozatok, felelések, házi feladatok, különórák sokasága zúdul a fiatalokra, amik mellett alig marad idejük kikapcsolódni, a sportolni,a  hobbijukkal foglalkozni. Hogy hogyan segíthetünk nekik? Sokféleképpen, de mindenképp érdemes odafigyelnünk arra, hogy egyenek minél több zöldséget, gyümölcsöt, illetve érdemes az okosító termékeket is bevezetni az étrendjükbe.

Az okosító termékek közé azok a vitaminkészítmények tartalmaznak, amelyekre az agynak és az idegrendszernek van szüksége a megfelelő működéshez. Ilyen például a B1 vitamin, a Ginkgo Biloba, a Magtein és a Phosphatidyl Serin. Ezek segítik az agyműködést, a gondolkodást, támogatják a memóriát.

Felkeltették érdeklődését az okosító termékek? Szeretne segíteni gyermekének az iskolai sikerek elérésében? Keressen fel minket és rendeljen kedvére termékeinkből!