A C-vitaminról röviden

Szerző: vitaminadmin 2019/06/27 0 Hozzászólás

C-vitamin A C-vitamin az egyik legismertebb és legfontosabb a vitaminok közül. A legkülönfélébb formákban kapható: tabletták, cseppek, de ásványvizekhez is előszeretettel adják hozzá, a multivitaminitalokból pedig semmiképpen sem hiányozhat ez az összetevő.

Az egyik hasznos tulajdonsága, hogy hihetetlen mértékben képes energetizálni a szervezetet, de emellett részt vesz a sebgyógyulásban, védelmet nyújt a fogínynek, támogatja és megerősíti az immunrendszert, ezáltal ellenállóbbak lehetünk a betegségekkel szemben. A természetes C-vitamin megtalálható citrusfélékben, bogyósgyümölcsökben, zöldségekben is, mint például a paprika, paradicsom és a burgonya. Fontos, hogy mindig gondoskodjunk az utánpótlásáról, mert a szervezetünk nem tudja raktározni, a felesleges, fel nem szívódott mennyiség kiürül.

Ha Ön is feltöltené vitaminokkal az otthoni patikáját, tekintse meg a kínálatunkat, és a C-vitamint se felejtse el! Bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Leave a Comment