Az Astaxanthinról, a legerősebb gyulladáscsökkentőről bővebben

Szerző: vitaminadmin 2019/05/27 0 Hozzászólás

AstaxanthinAz Astaxanthin több szempontból is pozitív hatással van a szervezetre, érdemes bevetni számos probléma esetén. Pirosas színű; külön érdekesség, hogy közvetve az Astaxanthin okozza például a flamingó színét is.  Nézzük, mi mindent érdemes még róla tudni!

Az Astaxanthin egy természetes anyag, amely legnagyobb arányban az algákban található meg, de sok van belőle például a lazacban és a rákokban is. Tudni kell róla, hogy nagyon erős antioxidáns, hatékonyan erősíti az immunrendszert, valamint a szív- és érrendszert. Lassítja az öregedést, véd a szabad gyökök ellen, és nagyon erős gyulladásgátló hatással rendelkezik. Védi az agyat és a szemet, a szövetekbe beépülve megszépíti és fiatalossá varázsolja a bőrt azáltal, hogy csökkenti a nap káros hatásait. Az Astaxanthin ezen kívül segíti a stresszkezelést, gátolja a daganatok kialakulását is.

Az Astaxanthin kiváló immunerősítésben és gyulladásgátlásban, és mint látható, ezeken felül is rengeteg pozitív hatása van szervezetünkre. Próbálja ki Ön is ezt a természetes, mellékhatásokat nem okozó csodaszert, és ha kérdése van, tegye fel nekünk elérhetőségeink egyikén!

Leave a Comment