SN Bővebben

Szerző: vitaminadmin 2020/03/12 0 Hozzászólás

Tudomány:

A SuperNutrition által létrehozott "képlet" az első, melynek tudományosan igazolták hatásosságát.  A termékek összetétele, a legfrissebb tudományon alapuló, kiegyensúlyozott és hatékony, amely tükrözi a Linus Pauling nagy hatékonysági elméleteit és Richard Passwater celluláris táplálkozási elméleteit.

Biohasznosulás:
USP vitaminok


Az USP tápanyagokat tartalmazzák. Több mint 200 000 közzétett tanulmány megerősíti azok jótékony hatásait és biohasznosulását.

Az USP az Egyesült Államok Gyógyszerkönyvét jelenti, amely egy elfogadott alapanyag-szabvány. Ez igazolja, hogy a tápanyag tiszta, biztonságos és tökéletes összetételü, azonos identitású molekulák replikája az élelmiszerekben, vagy a folsav esetében egy A vitamin olyan változata, amely sokkal stabilabb és sokkal hosszabb ideig fenntartja a hatékonyságot, mint az élelmiszerekben található ugyanaz a tápanyag.

Az USP tápanyagok azzal az előnnyel járnak, hogy koncentrált tápanyag formájúak, így kevesebb tabletta képes több tápanyagot szolgáltatni a hiányos étrend kiegészítéséhez. Ez az előny fontos, mivel az amerikaiak több mint 90% -a nem rendelkezik táplálkozási szempontból megfelelő étrenddel, és azoknak, akik megpróbálnak megfelelően táplálkozni, meg kell birkózniuk a környezeti és egyéb stresszekkel, amelyek növelik az alapvető tápanyagok szükségességét. Továbbá, tanulmányok azt mutatják, hogy az Egyesült Államok felső talajában nagymértékben kimerültek a tápanyagok, így az Egyesült Államokban még a bio gyümölcsökben és zöldségekben is akár 85% -kal kevesebb vitamin és ásványi anyag lehet, mint 100 évvel ezelőtt.

A SuperNutrition gyorsabban oldódik a szabadalmaztatott, saját fejlesztésű rostleválás miatt.

https://www.supernutritionusa.com/