Menü
Kosár

Rólunk

Szlogenünk: Legyen Ön a győztes! Előzze meg a betegségeket!

A vitamin-abc.hu üzemeltetője:
Cégnév: Natural Vitamin + Kft.
Székhelye: 1221 Budapest, Hasadék utca 14.
Cégjegyzékszám: 01-09-902062 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 14397978-2-43
Elérhetőség:
E-mail: info@vitamin-abc.hu
Tel.: +36 30 574-6640

Üzlet:

Minta Bolt

1092 Budapest, Erkel utca 14/A.
Ügyvezető: Fekete Klára  Tel: +36 30 405-2122
E-mail: info@vitamin-abc.hu

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Foods (USA) kizárólagos magyarországi importőrével (Biolitte Kft) kötött megállapodásunk értelmében Vitamin ABC üzletünk (1092 Budapest, Erkel u 14/a) a továbbiakban a NOW Foods termékek Mintaboltja.

Ezen megállapodás egyik fő szempontja, hogy a szinte ellenőrizhetetlen internetes vásárlások terjedésekor, visszakereshető módon, fizikai üzleti háttérrel biztosítsuk azt, hogy a mintaboltban,illetve webáruházunkon keresztül vásárolt  FOODS termékek a gyártótól és a magyar előírásoknak megfelelőn kerüljenek a vásárlókhoz.

Szeretettel várjuk, üzletünkben is,

a hivatalos magyarországi NOW Foods Mintaboltban!

1092 Budapest, Erkel utca 14/A.  + 36 30 574 6640

Vásároljon első kézből, biztonságosan!

  • Hozzánk, minden termék, egyenesen a gyártótól érkezik

  • A termékek, megrendeléstől számított, 2 héten belül megérkeznek a budapesti raktárunkba /repülővel/

  • A termékek, nem "utaznak", hosszú heteken át

  • Kb. 4 hetente rendelünk a gyártótól

  • A termékek, nem állnak hosszú ideig a raktárunkban

  • Minden termék, a gyártó által javasoltak szerint van tárolva

  • A hűtést igénylő probiotikumokat, hűtve tároljuk

A Natural Vitamin + Kft. étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég, a hivatalos magyarországi NOW Foods Mintabolt.  Cégünk, mindazok számára kínál széles választékban étrend és táplálékkiegészítő termékeket, akiknek az életvitelében a tudatos kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és ebből kifolyólag az egészség megőrzése központi szerepet kap.

A Natural Vitamin + Kft. az egészségről alkotott általános szemléletében azon az állásponton van, hogy az embernek az egészsége önmagán múlik. A választott életvitel és annak gyakorlati megvalósítása szabja meg elsősorban az ember egészségének a minőségét. Ennek elengedhetetlen feltétele a tudatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és a sportolás. A táplálék és étrendkiegészítők pedig segítik az embernek az egészség megőrzésében tett erőfeszítéseit. Ezért a Natural Vitamin + Kft. csakúgy mint a többi étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég megpróbál egy Magyarországon újnak számító fogyasztási kultúrát terjeszteni és felhívja a figyelmet a betegség megelőzésnek a jelentőségére.

A termékek gyártója a NOW Foods, természetesen csak olyan vitaminokat, gyógynövényeket és ásványi anyagokat dolgoznak fel melyeket a nemzetközi élelmezési és egészségügyi szervezetek, mint a FAO a WHO vagy az ESCOp elismernek, és melynek hatásosságát, laboratóriumi vizsgálatokkal támasztják alá. Kínált termékeink a legmodernebb technológiai eljárások szerint készültek.

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.