D-mannózzal a húgyúti fertőzések természetes kezeléséért

Szerző: vitaminadmin 2019/07/15 0 Hozzászólás

A D-mannóz a glükózhoz hasonlóan egy cukorfajta, ami sok gyümölcsben megtalálható. A legtöbbet a vörös áfonya tartalmaz, de van almában és az őszibarackban is. A D-mannóz legnagyobb előnye, hogy hatékonyan képes harcolni az E-coli baktérium okozta húgyúti fertőzések ellen.

A húgyúti fertőzéseket gyakran antibiotikummal kezelik, ami, mint tudjuk, sok káros hatással van a szervezetre. Sajnos még így is gyakori, hogy a fertőzés visszatér, akár többször is, ami csak újabb antibiotikum kúrákhoz vezet. A D-mannóz nem a baktériumot pusztítja el, hanem annak a tapadását szolgáló csillókat semmisíti meg. Így az E-coli baktérium egyszerűen nem tud megtapadni a húgyvezeték falán és kiürül a vizelettel. A D-mannóznak nincsen ismert mellékhatása, és nem emeli a vércukorszintet sem, így cukorbetegek is fogyaszthatják.

Régóta küzd húgyúti fertőzésekkel? Forduljon hozzánk bizalommal a természetes ellenszerért, a D-mannózért! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

Leave a Comment