A természet természete  A természetesnek nincs jogi meghatározása, mivel a fogyasztási cikkekre vonatkozik. Valójában a gyártók azt állíthatják, hogy termékeik természetesek, még akkor is, ha ez az Ön mércéje szerint megkérdőjelezhető. A géntechnológiával módosított összetevőket (GMO -kat) vagy erősen feldolgozott magas fruktóztartalmú kukoricaszirupot (HFCS) tartalmazó termékeket természetes címkével láthatják el, így még a termékek címkézése sem mindig elegendő. A NOW® azon a meggyőződésen alapult, hogy a természetes termékek használata az egyik legjobb dolog, amit tehetsz az egészségedért. A NOW® alapítóját és vegyészét, Elwood Richardot a természetes termékekre vonatkozó adatok motiválták.

A „természetes” nem mindig biztonságos Egyes kiegészítők drámai módon, gyakran pozitív módon, befolyásolhatják belső kémiánkat, de egészségi állapotától és egyedi biokémiájától függően ez negatív eredményeket is hozhat. Lényeg, hogy ugyanaz a kiegészítés nem mindenkinél működik ugyanúgy. Szerencsére a legtöbb jó hírű kiegészítőt gyártó cég, hasznos figyelmeztető címkékkel látják el termékeiket, amelyek segítenek azonosítani a lehetséges problémákat. Fontos, hogy végezzen kutatást, és ha konkrét egészségügyi problémái vannak, beszéljen egészségügyi szolgáltatójával.

Mit tegyen az aggódó fogyasztó? Ha a fogyasztási cikkeket illetően nincs meghatározva a természetes, a természetes termék gyártójára gyakran jó kiindulópont lehet. Olvassa el figyelmesen a termékcímkéket, hogy megtudja, hogyan határozza meg a vállalat, hogy mit tart természetesnek. Például korlátozott minősítések lehetnek, például „nincs mesterséges édesítőszer” vagy „minden természetes íz és szín”. Mások felsorolhatják az élelmiszerforrásokat vagy funkciókat, mint például a „nem géntechnológiával módosított”. Az egyedi vállalati szabványok a hivatalos szövetségi meghatározás meghatározásáig alkalmazandók.

Kezdettől fogva a természetesnek szentelt Szilárdan hiszünk abban, hogy a természetes termékek, ahogy definiáljuk őket, biztonságosabbak és hatékonyabbak, mint a természetben nem található összetevőkből készült termékek, és ezt mindig is hittük. A Natural, cégünk alapköve 1968 -as kezdete óta.

Kétségtelen, hogy a természetes termékek gyártásakor van néhány kihívás:

  • A természetes összetevők változóak - A természetes termékek és természetes összetevők színe és állaga, valamint minőségi mutatói néha jelentősen eltérhetnek.
  • A természetes összetevőket nehéz lehet beszerezni - Az időjárás, a szezonalitás, a környezetvédelmi szempontok és az egyre összetettebb globális ellátási láncok miatt nem mindig könnyű a megfelelő összetevőt pontosan akkor beszerezni, amikor szükségünk van rá. A kiváló minőséghez való ragaszkodásunk azt jelenti, hogy nem fogadunk el rossz minőségű összetevőket ideiglenes helyettesítőként, ha egy szokásos összetevőből hiány van.
  • A természetes összetevők különös gondosságot igényelnek - Az adalékanyagok és tartósítószerek hiánya, valamint egyes összetevők, például olajok jelenléte miatt, amelyek gyorsabban tönkremennek vagy elromlanak, előfordulhatnak nagyon finomított alternatívák Ezeknek az összetevőknek nagy része meghatározott hőmérséklet -tartományokat és páratartalmat igényelnek a hatékonyság és a minőség fenntartásához. Néhányuk speciális csomagolást igényel, hogy megvédje őket a fénytől, a hőtől és a nedvességtől.

Hogyan tartjuk természetesnek Az összetevőknek a természetes meghatározásunknak való megfelelésének értékelésekor a következő kritériumokat használjuk:

  • Szállítói követelmények - Beszállítóink a kezdetektől fogva tisztában vannak vásárlási feltételeinkkel és termékleírásainkkal és megtesszük a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy ezeket a követelményeket betartsák. Például figyeljük és korlátozzuk a besugárzott anyagok használatát, és részletes folyamatábrákat igényelünk a gyártási módszerek elemzéséhez.
  • Tesztelés-A legmodernebb laboratóriumi komplexummal és a jelenleg rendelkezésre álló legfejlettebb analitikai műszerekkel számos anyagot tudunk kimutatni, beleértve a szintetikus hormonokat és szteroidokat, oldószereket, a növényi anyagok szintetikus formáit és sok más egyéb vegyületek és anyagokat.
  • Ellenőrzések - Ellenőrizzük a beszállítóinkat annak biztosítása érdekében, hogy a gyártási és feldolgozási eljárásaik hatékonyak és eredményesek legyenek, és hogy betartsák a legjobb gyakorlatokat a természetes összetevők, például a jó gyártási gyakorlat (GMP) tekintetében. Mivel a nyersanyagszállítóknak jelenleg nem kell követniük a GMP -ket, mint a termékgyártóknak, ezek az ellenőrzések azt is biztosítják, hogy beszállítóink szigorúan kövessék a GMP -ket, ami segít folyamatosan a magas színvonal biztosításában.
  • Természetben azonos összetevők -Ahol értelme van, olyan természetben azonos összetevőket használunk, amelyek pontosan illeszkednek a természetes összetevő kémiájához, vagy más összetevőket, amelyeket a szervezet könnyen átalakíthat természetes formává. De meghúzzuk a határt azokon, amelyeket a szervezet nem ismer fel és nem használ fel, mint például a dl-alfa-tokoferol, az étrend-kiegészítőkben található szintetikus E-vitamin.