Jim Emme, a NOW vezérigazgatója: "Arra összpontosítunk, hogy közvetlen beszerzési kapcsolatokat alakítsunk ki a világ minden táján található szállító gyártókkal, így jobban ellenőrizhetjük a minőséget, mielőtt az alapanyagok megérkeznének létesítményeinkbe, és minőségbiztosítási teszten mennek keresztül."

Honnan származnak a NOW alapanyagok? Összetevőket szerezünk a világ minden tájáról, a rendelkezésre álló legjobb minőség és a legjobb érték alapján. Nyugodjon meg, a NOW Foods ellenőrzi a felhasznált alapanyagok minőségét, függetlenül attól, hogy milyen országból származik. Megállapítottuk, hogy a származási ország nem megbízható minőségi vagy biztonsági mutató. A szigorú tesztelés megszüntethet minden szennyezett forrást, függetlenül attól, hogy honnan származnak. Bízunk a kipróbált és igaz módszerben: a beszállítók szigorú átvilágításában és ellenőrzésében, majd a nyersanyag átfogó azonosság- és biztonsági tesztelésében, amelyet szigorú előírásaink szerint végzünk. Például rutinszerűen teszteljük az alapanyagokban nemcsak az azonosságot, hanem a tisztaságot, a nehézfémeket, a peszticideket / mezőgazdasági vegyszereket és az esetleges hamisítókat is, beleértve a gyógyszereket is. Az ellátási lánc ezen irányítása sokkal megbízhatóbb, mint egyszerűen általánosítani egy országot vagy országokat anélkül, hogy a tényleges szállítóra, annak tanúsításaira / auditjaira vagy anyagának vizsgálati eredményeire lenne szükség.

A NOW kizárja az összetevőket bármely konkrét országból? Annak elkerülése érdekében, hogy egy adott országból, például Kínából származó összetevőket elkerüljünk, gyakorlatilag megszüntetnénk bizonyos vitaminok, például a C-vitamin és sok B-vitamin kínálatát a világon. Ide tartoznak az élelmiszerek dúsításában használt vitaminok, amelyek gyakran kínai forrásokból származnak, és valószínűleg mindannyian naponta fogyasztunk csomagolt élelmiszerekben. Nem valószínű, hogy teljesen elkerülhetjük őket, és nem is szükséges. Végül nincs különbség abban, hogy szállítóink hol találhatók, mivel a minősítési folyamat ugyanaz. Beszállítóink képességeinek és megfelelőségének felméréséhez támaszkodunk a nagy tudású emberek szigorú ellenőrzésére. Ezután teszteléssel ellenőrizzük minőségbiztosítási rendszereik hatékonyságát, mielőtt felvennénk őket jóváhagyott beszállítói listánkra - hogy beszerzési csapatunk nyersanyagokat tudjon beszerezni tőlük. Összetevőinket, származási országtól függetlenül, alaposan ellenőrizzük a minőség és a biztonság szempontjából, és egyikben sem engedünk kompromisszumot.