Pro-GH™ Powder 612g

Pro-GH™ Powder 612g

Pro-GH™ Powder 612g

 •   Gyümölcs puncs aroma
 •   Izomregeneráció *
 •   Nitrogén-oxid Promoter *

A NOW® Sports Pro-GH ™ egy aminosav-kiegészítő, amely az optimális sportteljesítmény támogatására készült. * A Pro-GH ™ argininnel, ornitinnel, lizinnel és glutaminnal rendelkezik, amelyek fontosak a normál endokrin funkcióhoz és elősegítik az izomszövet növekedését és helyreállítását.  * Ugyanezek az aminosavak elengedhetetlenek az erekben levő salétrom-oxid (NO) előállításához és fenntartásához, ezenkívül támogatják a test optimális reakcióját az intenzív fizikai edzés során. * Tartalmaz glicint, amely a glikogén szintézisben betöltött szerepéről ismert és támogatja az izmok energiatermelését. * Végül, a glutamin és a glicin segít az egészséges immunrendszeri reakciók támogatásában, különösen a fizikai stressz és az intenzív testmozgás idején. * A NOW® Sports Pro-GH ™ tehát egyesíti azokat az aminosavakat, amelyek segítenek az edzési célok elérésében.*

Díjak, elismerések: 

      

Javasolt használat: Keverjen össze 1 adagolókanál port vízzel vagy gyümölcslével. A legjobb eredmény elérése érdekében, üres gyomorba, 20 perccel lefekvés vagy testmozgás előtt - 5 napig használja, majd 2 nap szünet.

Összetevők:

Napi adag: 1 adagolókanál (kb. 18 g)
Adag: kb. 34
  Mennyiség adagonként % Napi érték
* A napi százalékos értékek 2000 kalóriatartalmú étrenden alapulnak.
Napi érték nincs meghatározva.
Calories 35  
Total Carbohydrate 9 g 3%*
   Total Sugars 8 g
      Includes 8g Added Sugars   16%*
L-Arginine 1.5 g
L-Ornithine (from 2g L-Ornithine HCl) 1.5 g
L-Lysine (from 669 mg L-Lysine HCl) 500 mg
L-Glutamine 2 g
Glycine 2 g
GABA (Gamma Aminobutyric Acid) 500 mg

Egyéb összetevők: fruktóz, citromsav, szilícium-dioxid, almasav, természetes ízesítők, répapor és szerves Stevia levél kivonat (enzim-módosított szteviol-glikozidok).

Nem tartalmaz:  búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dió

Figyelmeztetés: Csak felnőttek számára. Ez a termék ideiglenes, átmeneti GI kellemetlenséget okozhat. Ne használja, ha terhes vagy szoptat. Forduljon orvosához, ha gyógyszert szed (beleértve a vesefunkciót vagy a vérnyomást  szabályozóakat is), vagy valamilyen betegségben szenved (például glaukóma, herpes simplex, károsodott vesefunkció, koszorúér-betegség, vagy ha miokardiális infarktusa van).

Figyelmeztetés: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Gyártó: NOW Foods , USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

 • Megtekintve: 715
 • Gyártó: Now Foods
 • Termékkód: 0207
 • Hűségpontok: 820
 • Elérhetőség: Készleten
 • 16,718Ft
 • Nettó ár: 13,164Ft
 • Ár termékponttal: 15625