A tisztító, immunrendszer serkentő Ojibwa tea

Szerző: vitaminadmin 2019/02/22 0 Hozzászólás

Az Ojibwa tea.

1922-ben, egy kanadai ápolónő, René Caisse, először bukkant rá egy gyógyfüvekből álló tea készítményre egy korházban, amellyel egy az Ojibwa indián törzshöz tartozó ember sikeresen gyógyított meg egy mellrákos beteget . 1924-ben Caisse beadagolta a teát a nagynénjének, aki egy menthetetlen gyomorrák utolsó stádiumában volt. A nagynéni hónapokig itta a teát, míg végül meggyógyult és élt további 15 évet. Legyőzvén a szkeptikusokat, René Caisse elkezdte kezelni a rákos betegeket a gyógyfüves teával. Azt állítja, hogy ezreket gyógyított meg 1924 és 90 éves korában bekövetkezett haláláig, az 1978-as esztendőig.

Azóta sok híres orvos szakember számolt be René Caisse orvosságának a hatásosságáról, köztük van Charles Busch, John F. Kennedy elnök személyes orvosa is. Dr. Busch aki 1959 óta dolgozott együtt René Caisse-el számos rákos beteget gyógyított. Az Ojibwa tea teljes egészében organikus nyers gyógyfüvekből áll, amelyeket szigorúan az előírt időpontban takarítottak be, és amelyeket egy különleges víz segítségével történő kivonásos módszerrel szárítottak, a végett, hogy a végtermék hatóanyag tartalma a lehető legmagasabb legyen.

Az Ojibwa tea receptjének központi részét 4 gyógynövény alkotja: a juh sóska, a bojtorján gyökér, a csúszós szilfa és a rebarbara gyökér. Az Ojibwa indián azt állítja, hogy a gyógyfüves orvosságnak a legfontosabb sajátossága a különböző növényi összetevők közötti kapcsolat. Egyensúlyban és harmóniában kell lenniük egymással, hogy a készítmény egy egységes gyógyító erőként hasson.

A juh sóskát úgy tartják számon mind az amerikai mind az európai orvosi levéltárakban ,mint egy a rák elleni hatásos gyógymódot. A juh sóska szintén hatásos gyógymód a fekély, a sárgaság, és minden más bőrbetegség ellen. A rák ellen azért hatásos, mert a juh sóska nagy mennyiségű klorofilt tartalmaz, amely hasonló hatást fejt ki, mint a vörös vértestek az emberi vérben, illetve gazdag karotinoidokban, amelyek megerősítik az immunrendszert, ezért ez a gyógynövény nagyban megemeli az oxigén mennyiségét a sejtek szintjén. A rákos sejtek és a paraziták nem tudnak élni oxigén dús környezetben.

A természetgyógyászok évszázadokon keresztül vértisztító hatása miatt kedvelték a bojtorján gyökeret. Mint hatásos vértisztító a bojtorján gyökér megakadályozza a vérbőséget az ér, a nyírok, a légzési és a húgyúti rendszerekben. Miközben megakadályozza a vérbőség kialakulását, segíti megszabadítani vérrendszert a káros mérgező anyagoktól, ami hozzájárul a máj és az emésztőrendszer megfelelő működéséhez. A bojtorján gyökér szintén tisztítja az epét és méregteleníti a vesét. A gyógynövény legfontosabb hatóanyaga az inzulin ezért szabályozza a vércukor szintet és segít a diabetikus megbetegedések ellen.

A csúszós szilfa a természetben előforduló egyik leghatásosabb tisztító. A csúszós szilfa lebontja a szövetekben, a nyirokrendszerben és az idegpályákon lerakódott nyálkákat, olajozó hatásának köszönhetően megvédi és lágyítja a test szövethártyáit, különösképpen a gyulladt részeken. Olajozó tulajdonságának köszönhetően rugalmasabbá teszi az ízületeket. Segíti lebontani a testben található mérgező anyagokat különösképpen a bélrendszerét, és megszabadít a fekély okozta fájdalmaktól.

A rebarbara gyökér serkenti az epe működését, ezáltal megszabadítja a testet a parazitáktól és a lerakódott salakanyagoktól. A rebarbara gyökér szintén hatásos májtisztító, segíti az emésztőrendszer megfelelő működését, serkenti az étvágyat, gyógyítja a fekélyt, kiküszöböli a lép és a gyomor működési zavarait, megszünteti a székrekedést, hatásos az aranyér, illetve a felső emésztőrendszerben kialakult vérzések ellen. A rebarbara gyökér legfontosabb hatóanyaga hatásos a gombás fertőzések, a láz és a gyulladás ellen.

Az Ojibwa tea elsősorban a belső szerveket tisztító és az immunrendszert serkentő hatásának köszönhetően van pozitív hatással az emberi szervezet működésére.

Az Ojibwa tea ezért számos betegség és betegségtünet ellen lehet hatásos, mint például:

 

- Prosztata megbetegedések és húgyúti problémák.

- Sclerosis multiplex.

- Parkinson kór.

- Cukorbetegség.

- Allergia.

- Impotencia.

- Krónikus fáradság.

- Köszvény.

Antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően az Ojibwa tea fiatalít és számos pozitív hatással van az emberi szervezetre:

- Energizál, segít legyőzni a fáradságot.

- Segíti az emésztőrendszer megfelelő működését.

- Megszabadítja a testet a nehézfémektől és a mérgező anyagoktól.

- Tisztítja a vért, serkenti az immunrendszert.

- Segít a gyulladásos megbetegedések ellen, leküzdi a zsibbadásos tüneteket.

- Védi az agyat a mérgező anyagok ellen.

Az Ojibwa tea teljes egészében természetes alapanyagokból tevődik össze. Nincs jelentősebb mellékhatása. Pozitív hatását 4-12 hét után lehet észlelni. A kúra kezdeti stádiumában találkozhat néhány enyhe negatív hatással: bélmozgás, gyakori vizelési inger, viszketés, megfázási tünetek, enyhe láz, orrdugulás, enyhe fejfájás. Ez egyben azt is jelenti, hogy az Ojibwa tea elkezdett hatni a szervezetre.