Szlogenünk: Legyen Ön a győztes! Előzze meg a betegségeket!

A vitamin-abc.hu üzemeltetője:

Cégnév: Natural Vitamin +  Kft.
Székhelye: 1221 Budapest, Hasadék utca 14.
Cégjegyzékszám: 01-09-902062 (Fővárosi Törvényszék Cégbírósága)
Adószám: 14397978-2-43

Elérhetőség:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: +36 30 405-2122

Üzlet:

Minta Bolt

1092 Budapest, Erkel utca 14/A.

Ügyvezető:

Fekete Klára
Tel: +36 30 405-2122
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a  Foods (USA) kizárólagos

 magyarországi importőrével (Biolitte Kft) kötött megállapodásunk

 értelmében Vitamin ABC üzletünk (1092 Budapest, Erkel u 14/a)

 a továbbiakban a NOW Foods termékek Mintaboltja.

 Ezen megállapodás egyik fő szempontja, hogy a szinte

 ellenőrizhetetlen internetes vásárlások terjedésekor,

 visszakereshető módon, fizikai üzleti háttérrel biztosítsuk azt,

 hogy a mintaboltban,illetve webáruházunkon keresztül vásárolt

   FOODS termékek a gyártótól és a magyar előírásoknak

 megfelelő engedélyekkel ellátva kerüljenek a vásárlókhoz.

 

A Natural Vitamin + Kft. étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég. Cégünk, mindazok számára kínál széles választékban étrend és táplálékkiegészítő termékeket, akiknek az életvitelében a tudatos kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás, és ebből kifolyólag az egészség megőrzése központi szerepet kap.

 

A Natural Vitamin + Kft. az egészségről alkotott általános szemléletében azon az állásponton van, hogy az embernek az egészsége önmagán múlik. A választott életvitel és annak gyakorlati megvalósítása szabja meg elsősorban az ember egészségének a minőségét. Ennek elengedhetetlen feltétele a tudatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és a sportolás. A táplálék és étrendkiegészítők pedig segítik az embernek az egészség megőrzésében tett erőfeszítéseit. Ezért a Natural Vitamin + Kft. csakúgy mint a többi étrend és táplálékkiegészítők forgalmazásával foglalkozó cég megpróbál egy Magyarországon újnak számító fogyasztási kultúrát terjeszteni és felhívja a figyelmet a betegség megelőzésnek a jelentőségére.

A Natural Vitamin + Kft. kizárólag olyan gyártóknak a termékeit kínálja, amelyeket bevizsgált az OÉTI és forgalmazásukat engedélyezte. A termékek gyártói természetesen csak olyan vitaminokat, gyógynövényeket és ásványi anyagokat dolgoztak fel melyeket a nemzetközi élelmezési és egészségügyi szervezetek, mint a FAO a WHO vagy az ESCOp elismernek, és melynek gyógyhatásait hivatalos laboratóriumi vizsgálatok igazolják. Kínált termékeink a legmodernebb technológiai eljárások szerint készültek, így azok a gyomorban könnyen oldódó és könnyen fogyasztható, tabletta, kapszula gél kapszula formájában kaphatóak. A különböző termékek adagolása a nemzetközi élelmezési és egészségügyi szervezetek által előírt szabályok szigorú betartása szerint történt.

 

 

Bevásárló kosár

Az összes termék ABC sorrendben

Hírlevél

Akciókról, újdonságokról értesülhet, ha megrendeli Hírlevelünket.

Importőr

A Now Foods termékek magyarországi képviselője, importőre

Biolitte.hu