Biorezonancia/BICOM módszer

Biorezonancia/BICOM módszer

Fekete Klári 52 éves, 3 szoros Édesanya és 3 szoros Nagymama vagyok. 2008-ban hoztuk létre a Natural Vitamin + Egészségközpont Kft.-t. /a NOW Foods Mintaboltot/ és kezdtük el forgalmazni a Now Foods termékeket. Hatalmas utat megjárva jutottunk el oda, ahol most tartunk. A kezdetektől foglalkoztat az a dolog, hogy hogyan lehetne hatékonyan segíteni a vásárlót abban, hogy melyik készítmény lenne megfelelő számára.  2014-ben megszereztem a Természetgyógyászati és Kineziológus képesítést. A biofizika és biokémia, mint tudományág mindig is foglalkoztatott. Sok tudományos cikk tanulmányozása után hoztam meg azt a döntést, hogy szeretnék egy biorezonanciás gépet. Elkezdtem a gépek tanulmányozását. Többféle gépet személyesen is kipróbáltam. Nem igazán győzött meg egyik sem. Majd amikor 2016-ban meglátogattam húgomat, Aki már 25 éve Németországban él és 25 éve az egészségügyben dolgozik és meséltem Neki a céljaimról. Ekkor derült ki, hogy a kórházban, ahol dolgozik, használnak egy biorezonanciás gépet. Ennek a gépnek a gyártója a Német Regumed GMBH és a gép neve a BICOM Optima. Szinte már ekkor el is döntöttem, hogy Nekem is ez a gép lesz a megfelelő. Rengeteg olvasás, tanulmányozás és kipróbálást követően, 2018 év végén, megvettük a BICOM Optima 2000 készüléket, amely az EU-ban orvosi műszerként van regisztrálva. 2019 májusában szereztem meg a jogosultságot / tanulmányok, gyakorlati idő és vizsgák után/ hogy használjam is a gépet!

Hogy működik a BICOM módszer?

Biorezonanciás állapotfelmérés BICOM® optima készülékkel!

Biorezonancia – salakosodás és fájdalom

Megjelenítés:
Rendezés:

Állapotfelmérés + 1. kezelés

Fáradékony? Fájdalmai vannak? Allergiás? Jól érzi magát, nincs semmi probléma, de kíváncsi, hogy valóban így van-e? Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Nem biztos benne, hogy a..

20,000Ft Bruttó ár: 15,748Ft

Allergiák és más krónikus betegségek enyhítése, megszüntetése , új Biorezonanciás módszerrel, a BICOM® optima készülékkel!

Allergiák és más krónikus betegségek enyhítése, megszüntetése , új Biorezonanciás módszerrel, a BICOM® optima készülékkel! Allergiák és más krónikus betegségek gyógyítása a leggyakoribb terhelések ..

25,000Ft Bruttó ár: 19,685Ft

Antinikotin program

Biorezonanciás, dohányzásról való leszokás - Antinikotin program Különleges, bővített biorezonanciás kezelés, további támogató biorezonanciás eljárásokkal kibővítve, melyek a pszichés függőségek fe..

20,000Ft Bruttó ár: 15,748Ft