Biorezonancia/BICOM módszer

Biorezonancia/BICOM módszer

Hogy működik a BICOM módszer?

 

A biorezonanciás BICOM módszert már több, mint 25 éve használják Nyugat-Európában az orvostudományban, és több, mint 10 éve az állatorvostudományban. Csakúgy, mint pl. a homeopátia és az akkupunktúra az ún. „komplementer gyógyászatba“ tartozik. A biorezonanciás terápia fontos teoretikus alapjait már a legújabb kvantumfizikai és biofizikai ismeretek is alátámasztják, de még nem váltak széleskörben elfogadottá az orvostudmányban. A kvantumfizika ismeretei szerint a materiális részecskéknek mind hullám, mind részecskés karaktere van. Ez azt jelenti, hogy az anyag voltaképpen energia, és minden anyagnak – tehát minden sejtnek, testrésznek, de a vírusoknak, baktériumoknak, polleneknek, toxinoknak, nikotinnak, stb. is – van elektromágneses kisugárzása, ún. frekvencia mintája.

A sejtek együtt kommunikálnak

A kommunikáció és az információk korszakában élünk. Itt az ideje, hogy ráeszméljünk, hogy a test csak akkor működhet jól, illetve akkor tudja magát megfelelően szabályozni, ha helyes a kommunikáció és ennek megfelelően, a sejtek közötti információáramlás megfelelően működik.  A biofotonok kutatása abból indul ki, hogy a sejtek "fényvillámok" (fotonok kisugárzása) által kommunikálnak egymással – az információkat egy bizonyos frekvencián közvetítik. Terhelő hatások vagy anyagok gátolhatják a sejtek közötti, megfelelő kommunikációt. Az egészséges testben ez az információcsere akadályok nélkül működik. Így tudja minden sejt, ill. testrész a saját feladatát elvégezni. A testet zavaró anyagok (mérgek, vírusok, baktériumok, stb.), vagy terhelő sugárzás gátolhatják a sejtek közti kommunikációt.

Biorezonancia – salakosodás és fájdalom

Miért a biorezonanciás BICOM terápia?

Az akut betegségek gyógyításában és a sebészetben nagyszerű dolgokra képes a mindennapi orvostudomány. A krónikus betegségek gyógyítása többnyire bonyolultan fejlődik és sok esetben felderítetlen marad az igazi ok. Ez tehát olyan terület, amelyen a megoldás szükségessége több mint sürgős. A biorezonanciás BICOM módszer egy speciális diagnosztikai és kezelési eljárás, amellyel az orvostudomány egy új, iránymutató úton indul el. A BICOM készülék segítségével sok esetben meghatározható és kezelhető a betegségek igazi – gyakran rejtett – oka.

 

Biorezonanciás állapotfelmérés BICOM® optima készülékkel!

 

Antinikotin program

 

Állapotfelmérés/Kezelés

Megjelenítés:
Rendezés:

Állapotfelmérés + 1. kezelés

Fáradékony? Fájdalmai vannak? Allergiás? Jól érzi magát, nincs semmi probléma, de kíváncsi, hogy valóban így van-e? Kíváncsi, hogy minden rendben van-e szervezete működésével? Nem biztos benne, hogy a..

20,000Ft Bruttó ár: 15,748Ft

Allergiák és más krónikus betegségek enyhítése, megszüntetése , új Biorezonanciás módszerrel, a BICOM® optima készülékkel!

Allergiák és más krónikus betegségek enyhítése, megszüntetése , új Biorezonanciás módszerrel, a BICOM® optima készülékkel! Allergiák és más krónikus betegségek gyógyítása a leggyakoribb terhelések ..

25,000Ft Bruttó ár: 19,685Ft

Antinikotin program

Biorezonanciás, dohányzásról való leszokás - Antinikotin program Különleges, bővített biorezonanciás kezelés, további támogató biorezonanciás eljárásokkal kibővítve, melyek a pszichés függőségek fe..

20,000Ft Bruttó ár: 15,748Ft