Biorezonanciás állapotfelmérés BICOM® optima készülékkel!

Szerző: vitaminadmin 2019/04/25 0 Hozzászólás

Egy kis bevezető

A biorezonanciás módszer arra a feltételezésre támaszkodik, hogy a szervezetben lévő fiziológiai folyamatok nem csak kémiai folyamatokkal, de nagyrészt az elektromágneses impulzusokkal irányíthatók, illetve szabályozhatók. Továbbá abból indul ki, hogy az egészséges szervezet szerveit, a szervek és szervrendszerek részeit jellegzetes frekvenciaminták szövik át, illetve veszik körül, és hogy ezen frekvenciaminták negatív befolyásolása jelentős zavarokat okozhat a szervezetben és végül akár betegséghez is vezethet.

Így már a múlt század harmincas éveiben a Yale Egyetemen működő Burr professzor kutatásai kimutatták, hogy az egészséges szervek és szervrendszerek jellegzetes frekvenciájú és frekvenciamintájú elektromágneses hullámokat bocsátanak ki.

A biorezonanciás módszer arra épül, hogy minden anyagot jellegzetes frekvenciaminta vesz körül, illetve hatol át rajta, és a mérgező anyagok és kórokozók a vegyi hatásokon túl, saját frekvencia mintájukkal jelentős mértékben zavarhatják a test megfelelő működését.

A görög P. A. Anninos professzor munkacsoportja a Democritus University of Thrace Alexandrupoliban több megbízható kutatási munkában bizonyította az összefüggést a kóros folyamatok és rezgésminták változásai között.

E kölcsönhatás okozati összefüggéséről egyenlőre kevés tudományos kutatást végeztek. Azonban az a tény, hogy ezek a kölcsönhatások léteznek, véleményünk szerint már nem tagadható. Meggyőződésünk, hogy az alapvető tudományos kutatás, amely e téren megkezdődött, az elkövetkező két évtizedben forradalmasítani fogja az orvostudományt.

A biorezonanciás módszer alapjául szolgáló elméleti feltételezéseket és a kapcsolódó tudományos munkát a biorezonanciás módszer gyakorlati tapasztalatai erősítik meg, melyeket páciensek százezreitől gyűjtötték, több mint 35 éven át.

A különböző klinikai képekhez és testenergia-állapotokhoz rendelt programok fejlesztése során a BICOM, a felhasználókkal is szorosan együttműködve, a felhasználói tapasztalatokat is figyelembevéve fejlesztette, fejleszti programjait.

Mi, mint a bizonyítékokon alapuló orvoslás támogatói, arra törekszünk, hogy lehetőleg minél több felsorolt klinikai kép hatékonyságát alátámasszuk a tudományos tanulmányok legmagasabb szintű bizonyítékával és az alkalmazást tudományos megfigyelések alapján módosítsuk. Eddig azonban a felsorolt klinikai képek csupán egy részénél tudjuk mindezt dokumentálni.

Különösen a fájdalomcsillapítás és az allergiás terápia területén már rendelkezésre állnak részlegesen magas szintű bizonyítékok. Az allergiás terápia területén ez azzal a fenntartással érvényes, hogy a benyújtott tudományos tanulmányok jelentős részét ugyan Kínában, az állami, nagy kapacitású kórházakban végezték, azonban nem tartalmazzák a Pubmed adatbázis-hivatkozásokat, és az európai páciensekre egyszerűen nem továbbíthatók.

Minden más klinikai kép esetében megjegyezzük, hogy a BICOM készülék terápiás hatékonyságát még nem támasztották alá az általánosan elismert tudományos világ tanulmányai.

A BICOM biorezonanciás terápiát jelenleg világszerte, minden kontinensen, több mint 60 országban használják.

Összegezve a biorezonancia lényegét

A testünk sejtjei kommunikálnak egymással, elektromágneses hullámok segítségével, ezek a kommunikációs rezgések, sejt típusonként más és más hullámhosszúságúak és minden sejt csak a rá jellemző jelet képes, küldeni és fogadni. Ez a kommunikáció, a sejt közötti (extracellurális) térben történik, melynek fő alkotó eleme a víz, amely szükség esetén oxigén raktárként is működik.
Azonban amennyiben a sejtekhez nem jut elegendő oxigén, a hajszálerek stressze miatt, azok képesek felvenni az oxigént a sejt közötti tér vizéből, de ennek eredménye a sejt közötti tér “elsalakosodik” és ez rontja a sejtek kommunikációját, aminek következtében kialakul a sejtpánik, mely a fájdalom inger kialakulását eredményezi. Ez az idegrendszer jelzése az elme számára, hogy a folyamatok nem jól működnek.

A biorezonanciás készülékek és egyéb biorezonanciás kezelések ezen rezonanciákkal dolgoznak, melyből diagnózist és terápiás módszert is lehet alkotni. Bár ez még sokszor vitatott terület az orvostudományon belül is, de a csúcsmodern gyógyászatban, az űrgyógyászatban, a hadseregnél és a méregdrága szuperklinikákon is használják ezt a technológiát.

A BICOM terápia a holisztikus megközelítésen alapul, és nem csak a tünetek, hanem az okok megállapítására is szolgál.

Az embert nem csak sejtek, szövetek és szervek alkotják, hanem gondolati és érzelmi megnyilvánulások is. Tehát a holisztikus gyógyászat más módon gyógyít, és pedig úgy, hogy megtalálja és kezeli a betegségek okait, amelyek az egész testben és a pszichében is jelen lehetnek. A nyugati orvostudománnyal ellentétben nem csak a betegségek tüneteit kezeli.

Ezért az igazi BICOM terapeuta a pácienst egész embernek, és nem csak sejtek és biokémiai folyamatok összességének tekinti. Így képes megtalálni és ennek következtében megszüntetni a fizikai és pszichikai hiányosságokat.

Kérjen időpontot: +36 30 574 6640,  +36 30 405 2122, info@vitamin-abc.hu vagy személyesen: NOW Mintabolt 1092 Budapest, Erkel utca 14/A.