Felfázás

Felfázás

 

A húgyúti fertőzéseket okozó E.coli nem az a hires E.coli mutáns, ami komoly ételmérgezést, hasmenést, hányást okoz. Ezek a kis élőlények megtalálhazók az emésztőrendszer természetes mikroflórájában. De még ez a normális E.coli sem szabadna, hogy megtelepedjen a húgyhólyagban vagy a húgyutakban. Ezeken a helyeken szaporodva, nem kívánatos gyulladásokat eredményeznek.

A húgyuti fertőzések mintegy 90 százalékát a bélrendszerben megtalálható E.coli baktérium okozza. Az E.coli “sejtfala” apró nyúlványokat tartalmaz, amik végén egy aminosav-cukor molekulák, ún. lektinek találhatóak. A lektineknek sajnos meg van az a tulajdonsága, hogy a baktériumokat a húgyutak falához tapasztja, és azok nem tudnak kiürülni a vizelettel.

Sajnos kevesen tudnak arról, hogy a d-mannóz hatékonyan segíthet az E.coli okozta húgyúti fertőzések kezelésében, sok esetben kiváltva az antibiotikum kúra szükségességét.

 

A felfázásról bővebben

A felfázásról bővebbenA felfázás kialakulása gyakran megfigyelhető a nőknél, mégis vannak, akik sosem tapasztalják meg a kellemetlen tüneteket, de vannak olyanok is, akik időről-időre megküzdenek velük. A felfázással szemben az időben elkezdett kezelés a leghatékonyabb fegyver!

A felfázás felnőttkorban tulajdonképpen húgyúti gyulladást jelent, ami bakteriális úton alakul ki. Felszálló fertőzésről van szó, tehát a kórokozók a húgycsövön keresztül jutnak be és okoznak gyulladást a szervezetben. Azért is tipikusan női betegség, mert a férfiak húgycsöve hosszabb, így ott nehezebben jutnak fel a kórokozók. A hideg miatt kialakuló felfázás nem ugyanez, csak a tünetei hasonlóak!

A legismertebb tünet a gyakori vizelési inger, de jellemzően fájdalom is társul hozzá, és előfordulhat vér is a vizeletben. A vizelet sötét színű és szagos lesz, fájdalom lép fel az alhasban, a kis medencében.

Keressen minket bizalommal és válasszon hatékony készítményeket a felfázás eredményes kezelésére! Kérdéseire megadott elérhetőségeinken válaszolunk!

Megjelenítés:
Rendezés:

Cranberry Caps - 100 Veg Capsules

Cranberry Caps - 100 Veg Capsules Egészséges Húgyutak * Támogatja az egészséges Húgyutakat * Plusz C-vitamin  Étrend-kiegészítő Vegetáriánus / vegán Az amerikai tőzegáfonya, más néven vörös ..

4,788Ft Bruttó ár: 3,770Ft

D-Mannose 500 mg Veg Capsules

Egészséges Húgyutak * Kimossa a nemkívánatos részecskéket * Tisztítja a húgyutak * Vegan/Vegetarian A készítmény az egyszerű cukrok - monoszacharidok - közé tartozó D-mannose-t ta..

7,348Ft Bruttó ár: 5,786Ft

D-Mannose por 3 oz. 85 g.

  D-Mannose Powder - 3 oz. (85 g.) Egészséges Húgyutak * Kimossa a nemkívánatos részecskéket * Tisztítja a húgyutak * Táplálék-kiegészítő Vegetáriánus / vegán A készítmén..

7,348Ft Bruttó ár: 5,786Ft

UKKO Felfázás Teakeverék

Felfázás Teakeverék   Az UKKO Felfázás Teakeverék fogyasztásával természetes módon szabadulhatsz meg a felfázás leggyakoribb tüneteitől, illetve csökkentheted az alsó húgyúti fertőzések kialaku..

1,890Ft Bruttó ár: 1,488Ft

Women's Probiotic 20 Billion 50 Veg Caps./ Női Probiotikum 20 Billion

Women's Probiotic 20 Billion 50 Veg Caps./ Női Probiotikum 20 Billion Támogatja a hüvely egészségét * Csökkenti az alkalmi puffadást *PolcstabilA NOW® Női Probiotikum, három, speciálisan kiválasz..

10,909Ft Bruttó ár: 8,590Ft