Amennyiben Ön viszonteladónk szeretne lenni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

A NOW örömmel jelenti be az általa használt legújabb eszközét, a DuPont ™ RiboPrinter® System-et, amellyel a baktérium törzsek azonosítását és ellenőrzését végzi. Ez az új, automatizált molekuláris módszer gyorsaságot, pontosságot, reprodukálhatóságot és megbízhatóságot biztosít a bakterium törzsek értékelésénél. A NOW szakemberek ezt a legkorszerűbb eszközt használják a probiotikus termékekben használt bakterium törzsek azonosságának, hatékonyságának és tisztaságának garantálására, valamint a potenciális bakteriális szennyeződések azonosítására a termék előállítása során.

Probiotikus nyersanyagok

Az új RiboPrinter® -rel, a NOW képes tesztelni a bejövő probiotikumokat annak érdekében, hogy ellenőrizzék azonosságukat és hatékonyságukat a termelési folyamatba való bevezetésük előtt. A RiboPrinter® DNS-értékelésen keresztül képes azonosítani az egyes törzseket. Ez a legpontosabb módszer a mai napig. Ezenkívül, ezzel az eszközzel az egyes törzsek tényleges hatásosságát, validálhatjuk és megerősíthetjük a termelés előtt és a kész termék előállítása után is. Ez azt jelenti, hogy a NOW garantálja az összes NOW probiotikus termék hatóanyag tartalmát, tisztaságát és biztonságosságát.

Egyéb nyersanyagok

Bizonyos tényezők, például a származási ország, a szállítás időtartamának hossza, a környezeti tényezők stb, bizonyos nyersanyagok esetében nagyobb a kockázatot jelentenek a bakteriális szennyeződésre. Ezekben az esetekben a NOW technikusok alkalmazzák a RiboPrinter®-t a nem-probiotikus nyersanyag minták tesztelésére és a baktérium törzsének azonosítására. Ez lehetővé teszi  hogy gyorsan és pontosan értékeljék a nyersanyag tisztaságát és biztonságosságát.

Azokban a esetekben, amikor nemkívánatos baktériumok által okozott szennyeződést észlelnek, a szóban forgó nyersanyagot azonnal elkülönítik és  eltávolítják a termelési folyamatból, és további értékelés céljából visszaküldik az eladónak.

Probiotikus késztermékek

Miután a probiotikus formula előállításra került, a minőségellenőrző szakemberek ismét alkalmazzák a RiboPrinter®-t a termelés utáni  hatásosság ellenőrzésére, valamint ellenőrzik a probiotikus törzsek identitását. Ezenkívül ellenőrizni lehet a hosszú távú stabilitást és az eltarthatóságot.

Egyéb kész áruk

Ha a bakteriális szennyeződés gyanúja merül fel, akkor a RiboPrinter® segít a technikusoknak azonosítani az összes bakteriális törzset, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan felmérjék, hogy egy termék valóban szennyezett-e.


A NOW elkötelezett a termékbiztonságért és a minőségért

A mai gyors termelési folyamatban alapvető fontosságú a baktériumok szennyeződésének azonosítása, mielőtt a fogyasztói láncba kerül egy termék. A DuPont ™ RiboPrinter® használatával a NOW a természetes táplálékkiegészítők egyetlen olyan gyártója, amely rendelkezik azzal a lehetőséggel, képességgel, hogy pontosan meghatározza a probiotikumok bakteriális összetételének azonosságát és hatékonyságát, valamint hogy azonosítsa az esetleges potenciális szennyeződést néhány órán belül.

Bevásárló kosár

Az összes termék ABC sorrendben

Termék kategóriák

"Női bajok" (13) Akciós termékek (1) A B C sorrendben az összes termék (349) Algák (6) Allergia (12) Aminosavak (20) Antioxidánsok (29) Ásványi anyagok (18) B vitaminok (20) Bartha Ákos ajánlásával Táplálkozás Beállítás (18) Bélflóra (10) C-vitaminok (13) Candida (5) Celluláris immunitás (12) Cisztein (3) CO Q 10 (8) Csontjaink védelme (36) D Vitaminok (7) Demencia (5) Diabétesz (3) D-Mannose (5) E-Vitamin (4) Emésztés (31) Energia (37) Érrendszer (31) Felfázás (6) Férfiaknak (17) Fogyás egészségesen (51) Gyermekeknek (16) Gyógygombák (5) Gyógynövények (36) Gyulladás csökkentők (19) Haj,Bőr, Köröm (26) Herpesz ellen (5) Hölgyeknek (36) Hormonegyensúly (7) HPV ellen (1) Húgyúti fertőzés (5) Idegrendszer (56) Immunerősítők (56) Influenza (18) Ízületek (19) Kalcium (6) Karnitin (3) Kismamáknak (3) Klimax (13) Koleszterin (9) Kollagén (2) Kozmetikumok (24) Lizin (3) Lúgosítók (10) Magnézium (6) Megfázás (15) Memória (21) Méregtelenítés (29) Mikrotápanyagok (1) Multivitaminok (11) Nátha (14) Neurotranszmitter (14) Nyomelemek (5) Omega 3 (12) Omega-3 és 6 9 (14) OralBiotic-BLIS K12 (1) Pajzsmirigy (4) Paleolit életmód (58) Probiotikumok (11) Prosztata (9) Puffadás (17) Rák, tumor, daganat (27) Reflux (20) Sportolóknak (50) Stevia (2) Szájszag ellen (1) Szem, látás (5) Szívizom (5) Természetes Szépség (24) Torok és szájüreg (5) ukko teák (8) Ultrasonic Essential Oil Diffusers (5) Újdonságok (52) Vegetáriánus termékek (152) Vérnyomás (8) Vitaminok A B D E K ... (19)

Hírlevél

Akciókról, újdonságokról értesülhet, ha megrendeli Hírlevelünket.

Importőr

A Now Foods termékek magyarországi képviselője, importőre

Biolitte.hu